.
3

Știința plăcerii în masajul tantric

0

Pe lângă multele beneficii pe care le aduce masajul oriental, formele sale de expresie sunt diverse și foarte complexe, iar în complexitatea sa, masajul face loc creativității, spontaneității și ingeniozității.

Dupa cum aflam, toate acestea au de-a face cu modul în care se desfășoară masajul exotic. In acelasi Bucuresti plin de viata de noapte si senzualitate, aflam despre masajul tantric erotic, oferit de tao-erotic-massage.ro, in plin centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei. Energii, rafinamente orientale, senzatii de vis, toate ne sunt promise in cadrul acestor sedinte de masaj, care nu sunt deloc ieftine, dar unii spun ca merita si ultimul banut.

În masajul senzual și cel erotic, plăcerea prezentă în timpul acestui proces poate fi atât de intensă, de rafinată și de complexă, încât putem vorbi despre o adevărată știință a plăcerii. Plăcerea, în general, joaacă un rol foarte important în viețile oamenilor, în a unora mai mult decât în a altora, desigur, dar, oricare dintre noi vrea să se bucure de plăcere și să aibă o viață plăcută. Dacă unii nu au o viață ușoară (după tendința noastră de a socoti că o viață plăcută înseamnă automat o viață ușoară), deci dacă plăcerea nu vine automat dintr-un trai facil, atunci există motive cel puțin pentru a insera în ea momente conștiente de plăcere. Cu cât aceasta este mai multă și mai diversă, cu atât mai bine.

Momentele de plăcere sunt căutate de toți și nu trebuie să fim hedoniști pentru a fi în căutarea ei, măcar din când în când. Un masaj senzual sau erotic devine astfel o chemare la plăcere, la amplificarea cunoașterii și la aventură. Fiind în căutarea unor momente de relaxare și de plăcere, putem ajunge mai ușor la descoperirea masajelor erotice.

Unde găsim plăcerea în masajul de acest tip

Întregul proces al masajului erotic denotă plăcerea din plin și încântarea se întâlnește acolo mereu. Chiar și un simplu masaj de relaxare înseamnă plăcere pentru cel care a venit pentru a se elibera de tensiuni și pentru a se relaxa. Dar masajul senzual și erotic este mult mai mult decât atât, iar plăcerea resimțită este legată foarte mult de mișcările senzuale și de atingerile de care se poate bucura oaspetele. Aceasta este partea masajului în care plăcerea atinge cotele sale maxime: când maseuza aplică tehnicile specifice pentru trezirea energiei erotice și a senzualității în ființa oaspetelui. Cu mișcări senzuale și cu atingeri care te desfată, ea va imprima o notă specifică de plăcere.

Această parte a masajului erotic, cea dorită cel mai mult de majoritatea oaspeților, este masajul body-to-body. Aici ne regăsim pe tărâmul atingerilor diafane cu părul, cu sânii sau cu alte părți ale maseuzei aproape complet nude. Senzațiile sunt extraordinare. Fiorul dat de părul mătăsos al maseuzei pe pieptul oaspetelui, al spatelui sau stomacului său, precum și alte atingeri delicioase fac să merite reîntoarcerea lui aici din nou și din nou. Atingerea plăcută și ușoară cu sânii asupra părții anterioare a corpului oaseptelui este mai mult decât plăcere, poate duce chiar la extaz.

Rolul plăcerii în masajul erotic

La fel ca și în orice experiență, învățătură sau acțiune importantă care lărgește universul cunoașterii, plăcerea nu este nici ea văzută ca și scop în sine, ci ca o cale care poate duce la aspecte mai profunde. Pentru a nu ne lăsa înrobiți de plăcere, suntem învățați că trebuie să trecem dincolo de ea pentru a nu rămâne atașați de aceasta tentație. Oricât de plăcută poate fi o asemenea experiență, ducând chiar la beatitudine și extaz, trebuie să rămânem conștienți pe parcursul ei și nu să ne pierdem pe cărările plăcerii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.