Se lanseaza noile abonamente la Sala Radio!

0

Luni, 5 septembrie 2016, se pun in vanzare abonamentele pentru stagiunea toamna-iarna a Orchestrelor si Corurilor Radio, care se intorc in forta cu o serie de concerte pe placul oricarui meloman! Fie ca sunteti genul clasic sau modern, daca iubiti muzica de calitate, atunci cu siguranta veti agrea oferta de la Sala Radio, de la clasic, la jazz si pana la armonii corale !

 

Vedete ale scenei romanesti si internationale vor fi din nou prezente pe scena Salii Radio. Pe 19 si 20 septembrie, primele evenimente camerale sunt recitalul extraordinar Vioara lui George Enescu si concertul si lansarea de album Editura Casa Radio – ArgEnTango "Piazzolla o poveste autentica"- Live la Sala Radio. 
 
 
Stagiunea simfonica se deschide cu un concert aniversar Leontina Vaduva si invitatii ei, pe 7 octombrie, dirijor al Orchestrei Nationale Radio fiind Gabriel Bebeselea. Vor reveni pe parcursul toamnei mult asteptatele turnee Duelul Viorilor, Flautul fermecat, Va place… Un alt moment de varf al sezonului este pe 21 octombrie, cand celebrul David Grimal va putea fi ascultat in Concertul pentru vioara si orchestra de Brahms alaturi de Orchestra Nationala Radio. Iar evenimentele nu se opresc aici.
 
 
Achizitionand un abonament la concertele de la Sala Radio, aveti acces la toate recitalurile camerale, concertele Orchestrei Nationale si Orchestrei de Camera Radio, dar si la concertele Big Band-ului Radio din stagiunea acestei toamne de la Sala Radio.
 
Biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se vor achizitiona on-line doar prin reteaua Eventim (www.eventim.ro). 
Abonamentele de acces cu pret intreg sunt disponibile si pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si la casa de bilete a Salii Radio. Cele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate. 
 
Programul este :
de luni pana vineri, intre orele 9.00-18.00 ; 
in zilele de concert/spectacol din timpul saptamanii : 09:00-20:00 ;
in zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 si 15:00-20:00 (casa este inchisa sambata si duminica in zilele fara concert).
 
Abonamentele sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiunea Orchestrelor si Corurilor Radio, cu exceptia concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio. 
 
Preturile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2016):
 
– Abonamente de acces:
– categoria I – 515 lei
– categoria a II-a – 412 lei
– categoria a III-a – 309 lei
 
– Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
– categoria I redus – 309 lei
– categoria a II-a redus – 247 lei
 
Preturi bilete la concerte si recitaluri:
– Bilete pentru concertele simfonice, populare si corale (Orchestra Nationala Radio,  Orchestra de Camera Radio, Orchestra de Muzica Populara Radio si Corul de Copii Radio)
categ. I – 30 Lei 
categ. a II-a – 25 Lei 
categ. a III-a – 20 Lei 
Elevi, studenti, pensionari (doar locuri din zonele de categ a III-a) – 12 lei 
 
– Bilete pentru jazz  si coral (Big Band-ul Radio, Orchestra de Muzica Populara Radio si Corul Academic  Radio)
categ. I – 20 Lei 
categ. a II-a – 15 Lei 
categ. a III-a – 10 Lei 
Elevi, studenti, pensionari (doar locuri din zonele de categ a III-a) – 6 lei  
 
– Recitaluri camerale 
categ. I – 20 Lei 
categ. a II-a – 15 Lei 
categ. a III-a – 10 Lei 
Elevi, studenti, pensionari (doar locuri din zonele de categ a III-a) – 6 lei  
 
 – Concerte si recitaluri extraordinare
categ. I – 50 Lei 
categ. a II-a – 40 Lei 
categ. a III-a – 30 Lei 
Elevi, studenti, pensionari (doar locuri din zonele de categ. a III-a) – 18 lei  
 
 
 
________________________________________

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.