10 Comments

 1. Cristina on

  NU slabiti ieftin, cu bani putini,nervi multi si randament sub 0, va asteptam la Premium Day SPA sa va facem o demonstratie de lipsa de profesionalism si sa aflati cum va putem lua banii pe banda rulanta in conditii de rulota.

  Nu mai asteptati, fraierii au discount!

 2. Eu am slabit un numar la blugi cu 99 RON. Esti probabil o fosta angajata care vrea sa se razbune!
  Au deschis si la Cocor si e lux.

 3. eu am slabit ff bine si am fost f multumita, am vazut mai multe comentarii rautacioase cu privire la personal, dar serviciile lor sunt super si produsele.
  m am mai intalnit cu 2 cliente f multumite ca au slabit!!! asta e important,
  eu merg in continuare la ei si mi place mult, am slabit fff tare cu ei.

 4. Sunt o clinenta fidela a salonului Premium day spa si sunt foarte multumita . Am vazut multe comentarii rautacioase la multe saloane dar acest salon nu merita sa i se adreseze acste comentarii urate. de fiecare data cand am intrebat ceva mi sa raspuns frumos .

 5. locatie infecta!!! am achizitionat un pachet de la premium day spa.
  -am intarziat 3 minute ai am fost trimisa acasa
  -am observat cu selecteaza ei prosoapele pt a fi curatete(asta este murdar, asta mai merge odata
  -folosesc aceleiasi crema la toate procedurile
  -pustoaice de 20 de ani nepregatite.. si asa mai departe

 6. m am ales cu o ciuperca de pe urma tratamentelor facute la voi… va urasc … miroase ingrozitor in camera , au o singura baie, perdelele sunt ingrozitoare
  aveti sala vip.. ma faceti sa rad…
  fetelor am fost in acea sala vip…deci… groaznic…
  decat premium day spa.. mai bine stau acasa

 7. buna fetelor, eu sunt Andra. Am luat cu foarte mare retinere un voucher de la acest salon pentru ca am vazut foarte multe comentarii foarte urate. Eu m am simtit foarte bine, eu chiar nu am ce sa le reprosez, fetele cu care am vorbit eu erau toate studente sau la master, mi s au parut foarte ok. Prosoape ei nu au, este chiar singurul salon in care este totul de unica folosinta, si au sters si au dezinfectat tot timpul. Eu am vazut pe toata lumea multumita si in salon si slabisera fetele bine de tot.
  Pe mine ma mira comentariile astea, eu chiar am incercat sa ma uit si mi s a parut..cat cunosc eu , ca au super creme….nu cred ca s ar preta la creme care sa nu fie bune.Una peste alta mie mi a placut si eu voi continua sa merg.

 8. am fost si eu acolo. am slabit, asta conteaza. vero a mai postat si pe alte site-uri, deci vreun fost angajat veninos, ca de-obicei.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.