Patru motive pentru a alege sa locuiesti la casa si nu la bloc

0

Foarte multe persoane se intreaba in ultima vreme ce ar trebui sa aleaga? O locuinta la bloc sau una cu la casa? Unavia.ro, un proiect de referinta in domeniul imobiliar, ofera mai multe informatii in sensul acesta si toate motivele pentru care o casa la curte poate fi mai avantajoasa decat un apartament.

Mai mult spatiu in locuinta

Persoanele care au vazut noile proiecte de case de vanzare pe langa Bucuresti, au observat cu siguranta ca acestea sunt mai spatioase. Unul dintre cele mai importante motive pentru care un numar mare de persoane aleg in prezent casele consta in faptul ca se pot bucura de mult mai mult spatiu, dar si de intimitate. Chiar si persoanele care locuiesc singure sau care nu fac parte din familii numeroase, pot alege o casa mica, astfel incat sa se poata bucura de viata la curte pe deplin.

Casele au curte interioara

Cu siguranta foarte multe persoane care aleg sa cumpere locuinte intr-un  proiect case Ilfov, au visat pana acum sa aiba o curte in care sa isi savureze cafeaua dimineata. Locuind intr-o casa cu curte fiecare persoana se poate bucura de acest lucru. In general casele au o curte in fata in care se poate amenaja si o terasa sau o piscina, insa sunt si case care au curte si in spate, acesta fiind un avantaj mult mai mare pentru ca aceste zone de teren din spate sunt mult mai intime.

Posibilitati nelimitate pentru aranjamente si decor

Sunt persoane care isi construiesc case noi asa cum le plac, dar sunt si persoane care aleg sa le cumpere gata construite. Indiferent de alegere, cu siguranta fiecare proprietar de casa are libertatea de a modifica locuinta oricand si de a face toate ajustarile pe care le considera importante. Pot fi daramati pereti, poate fi schimbat complet acoperisul si chiar mai poate fi construit un etaj sau o mansarda atunci cand este necesar.

La bloc toate aceste lucruri nu sunt posibile pentru ca unele modificari pot pune in pericol structura de rezistenta si integritatea cladirii. In plus, cei care locuiesc la casa au libertatea de a decora, reamenaja si construi fara limite, in functie de nevoile personale si de preferinte.

Mai mult spatiu verde

In general, cele mai multe cartiere cu case sunt departe de aglomeratie si au foarte multa vegetatie in jur. Detaliul acesta este cel care prezinta un avantaj foarte puternic in special atunci cand in majoritatea timpului proprietarul sta inchis intr-un birou. Cu siguranta acest avantaj va fi simtit de intreaga familie si ori de cate ori persoanele care se locuiesc la casa e intorc se vor bucura de privelisti incantatoare.

O casa este definitorie pentru liniste si intimitate, spre deosebire de apartamente care sunt inconjurate de vecini care fac zgomot. Acestea sunt cele mai importante motive pentru care multe persoane aleg sa evadeze din zona urbana si sa se mute la casa.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.