TIK TOK on the clock!

0

Cu toate că situația socială actuală restrânge posibilitățile organizării unui eveniment de amploare, PRIME România a găsit și de această dată o cale de mijloc. Tocmai de aceea, vă așteaptă pe 23 și 24 iunie pentru a socializa și petrece timp de calitate respectând legile în vigoare la „TikTok in the house”, care va avea loc într-un cadru inedit, pe Google Meet, începând cu ora 18:00.

Ediția #62, marca PR Tea & AD Cookies, este cu și despre TikTok! La momentul actual, TikTok este una dintre cele mai populare platforme în rândul tinerilor. De la posibilitatea de exprimare a ideilor cu privire la orice subiect, până la challenge-uri și jocuri interactive, rețeaua oferă atât posibilitatea de a socializa, cât și un punct de referință în dezvoltarea pe social media a fiecărui individ. Dacă și tu ești pasionat de TikTok și îți dorești să înțelegi secretele din spatele videoclipurilor de succes, vino în cele două zile ale evenimentului pentru a-ți clarifica toate curiozitățile.

În prima zi, pe 23 iunie, când va avea loc conferința, îl vom avea alături pe Mih Lovin, fondator al agențiilor de PR și Social Media: PGM Agency și L2 Agency, dar care este totodată un fan activ al platformei TikTok. Acesta și-a dus pasiunea la un alt nivel, creând o cameră specială pentru tiktokeri. Mih Lovin, ne va oferi câteva inside-uri despre realizarea contentului de calitate și păstrarea relevanței pe o rețea cu un flux mare de activitate.
Ziua de 24 iunie, ni-l va aduce în cadrul workshop-ului, pe Florin Grozea, fondator și CEO MOCAPP.net, cât și autor al cărții „HIT Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”. Mereu la curent cu tot ceea ce este în tendințe și întotdeauna înconjurat de influenceri, Florin Grozea știe cel mai bine cum să îți gestionezi activitatea în online. Acesta ne va ține activi și ne va oferi informații de calitate privind autenticitatea pe TikTok.
Cum participi? Pentru înscriere completează formularul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJlEPeh71WZrB0dpwF3jgN_mHNJc2yMvbBpJxSogomvK_f7A/viewform în care să precizezi numele, adresa de email și ziua/zilele pentru care te înscrii. Ne vedem pe Google Meet, pe 23 și 24 iunie, începând cu ora 18:00. Link-ul de participare îl vei primi pe mail în ziua evenimentului.

Ediția #62 PR Tea & AD Cookies este susținută de partenerii media: IQads News, IQool, PRwave, Iubesc Studenţia, Going Out, Stiri.ong, Advertising4U.ro, InOras.ro, Live PR, Re-start.ro, probucurești.ro, Bucharest-Guide.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.