Cum construiesc cota 2 la pariuri sportive

0

Pentru pasionații de pariori sportive, cota 2 se află printre cele mai utilizate strategii.

A alege cota 2 azi în mod profitabil, este, totuși, o alegere destul de dificilă pentru pariori. Poate părea ciudat că spun acest lucru în condițiile în care încă foarte mulți pariori joacă pe biletele lor cote de 50, 100 sau mai știu eu ce valori colosale.

Eu mă refer însă la pariorii responsabili, disciplinați, care doresc să facă din pasiunea pentru pariurile sportive o activitate profitabilă pe termen lung.

Pentru aceasta, acea aparent banală cotă 2 trebuie să aibă un procent de reușită de peste 50 de procente, ceea ce nu este chiar la îndemâna tuturor.

Pur intuitiv, o cotă 2 se poate obține dintr-unul sau mai multe meciuri.

Pariuri single

Ca în orice strategie, analiza meciului este vitală. Dacă alegem să jucăm un singur meci pe bilet, este clar că el ar trebui să fie acela în care avem cea mai mare încredere în acea zi.

În plus, un pariu de cota 2 se joacă doar în acele zile în care avem evenimente sportive care ne sunt la îndemână, pe care le cunoaștem, despre care avem informații din belșug.

Este foarte important ca pariul de cotă 2 să nu fie un scop în sine, să nu considerăm că trebuie jucat în fiecare zi.

Dimpotrivă, strategia presupune ca doar meciurile din campionatele pe care le urmărim cu obstinație, cu perseverență, despre care știm “totul”, să fie materia primă pentru pariul single de cota 2.

Pariuri multiple

Cota 2 poate fi obținută și din două sau mai multe meciuri pe bilet. Nu trebuie să uităm însă că, șansele de câștig pentru un bilet la pariuri devin din ce îm ce mai mici cu cât avem mai multe meciuri pe acest bilet.

De aceea, la pariurile multiple este indicat să jucăm două meciuri de cote 1.40-1,50 fiecare. Aici putem folosi cu încredere opțiunile pe număr de goluri în meci: două selecții de peste 1,5 goluri” sau două de sub 3,5 goluri” pot însemna alegeri potrivite, dacă analiza acelor meciuri a fost făcută cu rigurozitate.

Așadar, cota 2” rămâne una dintre strategiile cele mai populare și cele mai de succes în rândul pariorilor. Analiza minuțioasă a meciurilor jucate și un management inteligent al banilor sunt ingrediente care pot face această strategie una profitabilă pe termen lung.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.