Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti

0

O femeie stie cit este de dificila pregatirea propriei nunti, mai ales in momentul in care isi doreste ca aceasta sa fie una de neuitat, lucru la care ne asteptam fiecare dintre noi. Printre primele lucruri pe care le stabilim sunt data nuntii, locatia si persoanele care ne vor fi alaturi in ziua marelui eveniment. Daca alegem ca petrecerea sa se defasoare intr-un oras mare, precum capitala, atunci locatia trebuie aleasa cu ceva timp inainte si rezervata pentru a nu avea dezamagirea de a nu gasi disponibilitate in ziua dorita.

Restaurantul este foarte important, mai ales ca acolo se va desfasura cea mai mare parte a evenimentului. Meniul, locatia acestuia, personalul pe care il vom avea la dispozitie, amenajarea si facilitatile oferite sunt aspecte pe care le luam in considerare in momentul alegerii. Trebuie sa corespunda intocmai cu dorintele noastre, astfel incit sa nu fie necesar sa facem anumite compromisuri. Fiecare dintre noi ne dorim ca toate sa mearga foarte bine, iar efortul depus este pe masura.

Atmosfera este cea mai importanta. Modul in care invitatii s-au simtit la nunta le va crea o stare de bine si isi vor aminti cu drag peste ani de petrecerea la care au participat. Asa ca trebuie sa alegem.

Formatie de nunta sau DJ?

Daca optam pentru o nunta moderna, fara prea multe traditii, o alegere buna ar putea fi un DJ care sa asigure muzica pe durata evenimentului, cu un playlist pe gustul tuturor. insa, trebuie sa stim ca exista un grad mult mai sporit de interactiune cu publicul in cadrul formatiilor de nunta decit in cazul unui DJ. Formatia pentru nunta Amatis Bucuresti reuseste sa se mentina in topul preferintelor pentru ca mizeaza pe un program artistic personalizat, cu momente dedicate celebrarii mirilor si cu momente de improvizatie, in functie de reactiile primite din partea invitatilor.

in general, nuntile au cite un moment aparte, mirii pregatind surprize pentru invitatii lor cu intentia de a crea o atmosfera impresionanta. La o simpla cautare de formatie nunta Bucuresti putem gasi numeroase oferte daca optam pentru un astfel de program. Multe cupluri prefera o formatie de nunta in detrimentul unui DJ, deoarece acestia isi doresc o flexibilitate din partea interpretilor si, in plus, atmosfera creata de o astfel de formatie este mai diferita si de impact, spre deosebire de programul sustinut de un DJ.

Trebuie stabilit in prealabil bugetul acordat pentru toate aceste lucruri, atfel incit totul sa fie bine organizat. Verificarea in detaliu a aspectelor cu privire la calitatea aparaturii formatiei alese sau a DJ-ului, flexibilitatea si capacitatea acestora de a se adapta cerintelor, atit ale mirilor cit si ale invitatilor, durata programului si numarul persoanelor care vor asigura buna desfasurare a evenimentului – toate acestea sunt aspecte care vor cintari in stabilirea ofertei personalizate.

Programare la salon sau machiaj de acasa?

Programarea din timp la salonul de infrumusetare este esentiala. Cu toate ne dorim sa aratam memorabil, sa ne punem in evidenta atuurile si frumusetea, mai ales ca este un moment unic din viata fiecarei femei. in functie de salonul la care dorim sa ne aranjam, programarile se pot face chiar si cu un an inainte.

Calitatea produselor folosite de catre make-up artist trebuie sa fie foarte buna, astfel incit machiajul sa reziste intreaga noapte. Pensulele de machiaj, rujul pe care il vom folosi sau paleta de culori trebuie testate inainte, asa ca proba este obligatorie pentru a ne confirma asteptarile si pentru a ne asigura de rezultatul bun din ziua nuntii. Exista persoane care isi doresc sa se aranjeze singure in ziua nuntii sau pur si simplu au o meserie in acest domeniu, iar magazinul Acado pune la dispozitie tuturor mireselor produse de make-up si pensule de calitate pentru machiaj, astfel incit fiecare femeie sa isi regaseasca preferintele in gama disponibila online.

Rochie de mireasa pe comanda sau model standard?

Vestimentatia aleasa are rolul de a marca importanta evenimentului, iar rochia de mireasa este aleasa cu grijja cu ceva timp inainte, astfel incit aceasta sa fie gata pina la eveniment. Majoritatea mireselor aleg sa-si creeze propria rochie din dorinta de a fi unice si frumoase in ziua nuntii. Acest lucru poate sa difere in functie de buget.

Rochiile de mireasa realizate la comanda sunt cu mult mai costisitoare in comparatie cu una standard. Forma corpului, inaltimea, greutatea, stilul si preferintele pot face din gasirea rochiei ideale o adevarata provocare, de aceea viitoarele mirese pornesc la cumparaturi cu citeva luni bune inainte de sosirea marelui eveniment.

Cu siguranta nu este o sarcina usoara organizarea propriei nunti, insa cu putin ajutor din partea celor dragi, ne vom aminti cu bucurie de fiecare moment prin care am trecut. Exista si posibilitatea de a contracta un organizator de nunta, insa aceasta optiune necesita un cost suplimentar, iar unele mirese isi doresc sa aiba un control deplin asupra modului in care evolueaza lucrurile pentru propria nunta.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.