Masajul oriental – act creativ

0

Ca unul dintre cele mai plăcute moduri de a petrece câteva ore libere, masajul oriental e un timp al aprofundării cunoașterii. Beneficiile sale sunt atât de multe, încât utilitatea sa îi surprinde pe cei care îl încearcă pentru prima dată.

Chiar și creativitatea inclusă în procesul masajului poate fi socotită ca una din multiplele sale beneficii. A fi creativ întotdeauna aduce un plus de încântare și de unicitate pentru o acțiune menită să destreseze și să crească starea de bine. Aceasta se datorează modului în care maseuza își îndeplinește sarcina și se referă la talentele și abilitățile ei. Ea poate să își folosească imaginația în realizarea masajului într-o mulțime de modalități; din modul în care îl abordează pe oaspete, până la felul în care simte că trebuie să realizeze mișcările și până la modalitatea în care combină toate tehnicile pe care le consideră cele mai necesare pe moment.

Cum se manifestă creativitatea într-un masaj oriental de pe Calea Victoriei

Toate tipurile de masaje respectă anumite fundamente și principii dar totodată masajele sunt o ocazie excelentă pentru a exprima înțelegerea proprie a artei și terapiei. Este ca o notă personală și unica într-un proces bine stabilit cu beneficii dinainte cunoscute. Modul și maniera în care este realizat procesul se combină cu notele specifice pe care le aduce fiecare maseuză. Și, din această cauză, fiecare masaj poate diferi de cel de dinaintea sa. Creativitatea poate începe în masajul erotic prin modul în care maseuza realizează atingerile cu părul ei, de exemplu. Această manevră aparține masajului body-to-body și întreg acest tip de masaj, body-to-body, este cea mai complexă ocazie pentru ca maseuza să își manifeste ingeniozitatea și spontaneitatea. Pentru masaje body-to-body foarte bine realizate putem aminti saloanele de masaj erotic din București, destul de multe la număr, pe care le puteti identifica pe harta cu saloanele de masaj erotic din Bucuresti,  în care grija pentru aceste lucruri e foarte mare. Chiar și manevrele și tehnicile pe care într-un masaj le numim standard pot fi realizate în maniere foarte specifice, în funcție de modul de realizare propriu și de personalitatea maseuzei. Forța cu care apasă, mișcările senzuale pe care le face, accentul pus pe anumite mișcări sau tehnici, toate acestea depind de femeia care le realizează. Fiecare maseuză, cu propriile ei particularități, oferă o notă specifică masajului.

Alte particularități care determină creativitatea

Desigur că fiind un act creativ, masajul erotic combină multe alte aspecte care conferă ingeniozitate, specificitate și spontaneitate. Energiile maseuzei, propriul ei fel de a fi și de a se purta în timpul masajului, vor determina anumite aspecte care diferă de la maseuză la maseuza.

Socotim masajul erotic un act creator și datorită aspectelor concrete care se petrec acolo, pentru energiile create în acea muncă delicată și pentru creativitatea care apare în toată această succesiune de etape. Vorbim despre crearea de energii într-un masaj erotic pentru că aceasta este ceea ce se petrece, energie noi și proaspete fiind generate prin sagacitate masezei. Aceasta mai cu seamă în saloanele de masaj tantric și erotic, în care se pune preț pe calitatea energiei rezultate. Așa se petrece bunăoară în saloanele de mesaj din București.

Din punct vedere al spontaneității și flexibilității, această activitate este ocazia perfectă pentru maseuză de a încânta cu creativitatea și abilitatea ei.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.