.
3

„Lacătele de dragoste” la Teatrul Masca

0

Februarie – „Lacătele de dragoste” la Teatrul Masca

Între Valentine’s Day și Dragobete Teatrul Masca își întâmpină spectatorii cu povești de iubire. În weekend-ul 12-13 februarie a debutat proiectul „Lacătele de dragoste”, care se va derula până în data de 24 februarie.
Proiectul înseamnă în primul rând o invitație, către toți cei care iubesc și se simt iubiți, de a se alătura sutelor de cupluri care au prins deja un lacăt în gardul teatrului ca simbol al jurământului de iubire dintre ei, la fel ca în marile orașe din Europa și din lume. În stația de autobuz de lângă Masca îi va întâmpina pe toți îndrăgostiții statuia celor care, potrivit legendei urbane, au prins pentru prima oară un lacăt în acest gard.
În cadrul aceluiași proiect, expoziția-instalație dedicată Lacătelor dragostei va putea fi vizitată în foyerul Teatrului Masca înaintea spectacolului Ne-am sărutat după sfârșitul lumii, ale cărui reprezentații sunt programate în datele de 19 și 20 februarie.
Dacă sunteți îndrăgostiți, profitați de ocazia de a face o declarație cu totul specială și cine știe, poate că iubirea voastră va dăinui cât teatrul!
Biletele la spectacolul Ne-am sărutat după sfărșitul lumii pot fi achiziționate online, de pe platforma Mystage.ro sau de la casa de bilete a Teatrului Masca.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.