Colantari auto – protectoare si economice

0

De la descoperirea acesteia, oamenii stiu sa aprecieze faptul ca folia protectoare face adevarate minuni. Lipita pe telefonul scump, il protejeaza de zagarieturi, de pete si de socuri. O folie nu este scumpa, dar ajuta la protejarea unor dispozitive foarte scumpe si importante pentru om.

Mai tarziu s-a descoperit ca folia poate avea rol multiplu:

-protector

-estetic

-publicitar.

Lipindu-se de dispozitiv, ea protejeaza vopseaua acestuia de deteriorare in timp, de razele Uv ale soarelui, de unghiile ascutite ale posesorului care pot lasa urme fine pe carcasa.

Exista folii de protectie frumoase, pe toate gusturile: cu flori, cu peisaje, uni, de o anumita culoare, cu personaje din filme sau din desene animate.

Cu ajutorul unei folii personalizate se poate face publicitate gratuita propriei afaceri.

Pentru posesorii de autoturisme, introducerea foliei de protectie in procesul de colantari auto a reprezentat un castig.

  1. Colantarea se dovedeste o forma de economisire. Din cand in cand, vopseaua masinii trebuie sa fie intretinuta sau masina se impune sa fie revopsita, serviciu destul de scump, plus ca vopseaua este scumpa. Folia protectoare (poate fi si transparenta) protejeaza si caroseria si vopseaua acesteia. Nu toate masinile din marile orase ale tarii sunt tinute in garaj. Multe stau in parcarile din fata blocului sub soarele arzator, in bataia vantului, a grindinei sau sub ploile acide. Toate acestea sunt tinute la distanta de colantari.
  2. Folia respectiva poate fi mai frumoasa decat culoarea masinii si o infrumuseteaza. Unii cumpara o masina de o anumita culoare si cu toate ca nu le este pe plac, o mentin din comoditate. Apeland la o firma foarte buna de colantari auto acopera vopseaua urata cu o folie mult mai frumoasa. Colantarea poate acoperi si urmele de zgarieturi de pe caroserie, petele mici de pe aceasta, toate imperfectiunile aparute in timp.
  3. Rolul publicitar este cel mai eficient. Proprietarul unei pizzerii livreaza si la domiciliu produsele si de cele mai multe ori o face cu masinile firmei. Toate acele masini pot face publicitate, apeland la o firma de colantari auto. Uneori oamenii se satura de pizza fara gust cu putine ingrediente pe blat sau cu blatul fara gust si uscat. Ei cauta o pizzerie noua care sa le furnizeze preparatul de care sunt indragostiti, dar acesta sa fie de calitate premium. Prin intermediul colantarilor se poate face publicitate gratuit pentru:

-restaurante si ofertele acestora;

-pensiuni si hoteluri;

-firme de taxi care ofera servicii premium la preturi rezonabile.

Exemplele pot continua si multi oameni iau in calcul aceasta forma de publicitate mobila. Masina circula prin tot orasul, ba si in afara lui si le arata oamenilor un furnizor de servicii la care pot apela oricand.

De pilda, masinile de pompe funebre pot fi de un real folos. Ele sunt acoperite de folia de protectie pe care sunt imprimate datele de contact ale unei firme de profil cu program non-stop. Nu se stie cand anume omului ii moare cineva drag si nu stie la cine sa apeleze, sa fie ajutat in aceste momente dramatice din viata.

Colantarile sunt garantate 12 luni, dar in realitate ele au aceeasi durata de viata cu cea a materialelor din care sunt facute acestea, adica o garantie de 5 ani. Vestea buna este ca specialistii sunt capabili sa realizeze o decolantare fara urme in cazul in care posesorul masinii solicita acest lucru.

Ce inseamna asta? Este posibil ca firma de taximetrie sau pizzeria sa se fi desfiintat si atunci publicitatea gratuita nu mai are rost. Folia trebuie indepartata si proprietarul masinii va fi incantat sa vada ca dupa indepartarea acesteia caroseria este intacta. Nu se impune revopsirea masinii.

Micile tamponari ale masinii din vremea in care folia de protectie acoperea masina nu vor lasa urme decat pe aceasta.

Carbon Systems asigura colantari de calitate superioara la preturi accesibile, garantand si calitatea materialelor folosite, dar si a manoperei.

O masina banala poate fi scoasa din anonimat cu aceste servicii si colantarea nu impune ca masina sa fie lasata la sediul firmei zile intregi, fiindca se face in cateva ore si dupa realizarea ei, posesorul masinii o poate folosi cum si cat doreste.

La atelierul din Str. Pridvorului nr. 62, sector 4, Bucuresti, programul de lucru este de luni pana vineri incepan cu ora 9 pana la ora 18.

Foliile auto pot fi de mai multe feluri: transparente, mate, lucioase si care imita carbonul. Inscriptionarile se pot face pe toata caroseria masinii sau pe anumite parti ale acesteia, in special pe partile laterale.

Tinerii isi doresc masini tunate care sa arate original si sa ii reprezinte, iar atelierul prezentat mai sus este capabil sa le indeplineasca acest vis.

Exista o diversitate de modele si de culori pentru satisfacerea tuturor gusturilor, dar si nevoilor de publicitate.

La atelier se lucreaza responsabil, in conditii optime si colantarea capata o durata mare de viata. Folia sau autocolantul nu se aplica direct pe caroserie, fara pregatirea prealabila a acesteia.

Se pot aplica inscriptionari si pe bara de protectie. Cine are nevoie de idei de colantare a masinii sau a motorului pe care il detine sa analizeze atent portofoliul firmei, fiindca acolo sunt fotografii care demonstreaza ca se poate face arta din acest serviciu.

Specialistii de la acest atelier lucreaza atent, responsabil si simtul lor estetic se concretizeaza in colantari fara imbinari sau alte defecte.

O colantare este mai ieftina decat o vopsire a masinii, in plus, apara caroseria si de eventualele pete de rugina si de ingauriri provocate de factorii de mediu, de aceea este din ce in ce mai solicitata de catre posesorii de masini.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.