.
3

Bucurati-va de beneficiile calcatului hainelor cu un fier calcat Philips Easyspeed plus 2100w

0

Desi ideea de a calca hainele nu reprezinta o activitate casnica tocmai placuta, ci mai degraba reprezinta o activitate casnica pe care o evitam cat de mult putem, calcarea hainelor este extrem de importanta daca ne dorim o tinuta impecabila si daca ne dorim sa prelungim viata articolelor de imbracaminte pe care le avem.

De ce este important calcatul hainelor? Modul in care va prezentati atunci cand iesiti din confortul propriei locuinte, reflecta ce fel de persoana sunteti, iar hainele calcate va fac sa aratati si sa va simtiti mai bine cu propria persoana. A avea haine cat mai aspectuase este o realitate care poate avea un impact direct asupra modului in care sunteti priviti atat in relatiile de munca, cat si in cele personale.

In ceea ce priveste integritatea articolelor de imbracaminte, daca este utilizat un fier de calcat de cea mai buna calitate si cu abur, fibrele din material se inmoaie si revin la starea lor initiala, pe langa faptul ca din punct de vedere vizual, orice tinuta va arata perfect. Faptul ca veti calca hainele dupa ce le-ati spalat si inainte de a le purta, poate duce la imbunatatirea calitatii si prelungi durata de viata.

Materialele din care sunt confectionate majoritatea articolelor de imbracaminte, cu trecerea timpului tind sa-si piarda forma si pot capata un aspect estetic neplacut, chiar pana la punctul in care pot fi considerate de nepurtat. Trecand peste imbracaminte cu un fier de calcat cu abur, fibrele revin la structura initiala, ceea ce va reda acel aspect de nou.

Tineti cont si de faptul ca, este important sa manevrati fierul de calcat intr-un anumit sens, astfel incat efectul final sa fie unul cu adevarat eficient. Este important sa utilizati miscari paralele in loc de miscari circulara atunci cand calcati, pentru a evita intinderea tesaturilor si distorsionarea formei imbracamintei. Daca cusaturile, pliurile, gulerele si mansetele sunt presate corect, imbracamintea isi va mentine cu succes forma initiala.

Ce s-ar intampla daca v-am spune ca exista un alt avantaj suplimentar in calcarea hainelor?Ei bine, vestea buna este ca exista posibilitatea de a va pastra hainele igienice. Fierul de calcat cu abur atinge temperaturi foarte mari astfel incat sa genereze acel abur uscat, iar la aceasta temperatura, aburul ucide bacteriile, germenii sau mucegaiul. Cu alte cuvinte, calcarea, mai precis calcatul cu abur, va scapa de bacterii, germenii sau mucegai, oferind o posibilitate perfecta de a avea in garderoba articole de imbracaminte mult mai igienice, impactul asupra sanatatii oamenilor fiind unul important. Deci, ce inseamna asta exact? Pentru germofobi, inseamna ca hainele pot fi purtate fara nici un fel de problema, in deplina siguranta. Si, daca va ingrijorati cu privire la sanatatea dumneavoastra, curatarea cu abur este extrem de eficienta si inlocuieste nevoia de substante chimice toxice care nu fac intotdeauna ca igienizarea sa fie atat de eficienta. In plus, acele substante pot fi periculoase pentru organismul uman in cazul in care articolele de imbracaminte nu au fost suficient de bine clatite.

Acarienii sunt o alta victima a calcarii tesaturilor cu un fier de calcat cu abur. De la hainele de zi cu zi si pana la lenjeriile de pat sau perdelele si draperiile, toate acestea pot dezvolta acarinei.

Dar chiar daca nu sunteti agitati cu privire la aparitia particulelor straine care traiesc in hainele voastre, un rezultat secundar natural al bacteriilor din hainele pe care le purtati, este mirosul corporal. Calcandu-va hainele dupa fiecare spalare, bacteriile sunt ucise si mirosul se risipeste. Daca fierul de calcat are setari variabile de abur, intoarceti-l pana la capat puteti calca mai bine zonele supuse mai mult transpiratiei. Echipamentul sport si tesaturile din poliester pot fi destul de usor de curatat doar printr-o simpla spalare, insa, un abur bun va va asigura ca aceasta nu au nici un fel de problem, beneficiind in plus si de acel sentiment de curatenie si prospetime.

Un bun exemplu de fier de calcat cu ajutorul caruia va veti putea face treaba extrem de bine, oferind rezultate excelente in actitatea de calcare a articolelor de imbracaminte, este un fier calcat Philips Easyspeed plus 2100w, talpa ceramica, care este disponibil la numai un simplu click distanta, in cadrul magazinului online Eklass.ro.

Dupa cum ati observat pana aici, exista multe motive importante pentru care aveti nevoie de un fier de calcat si pentru care trebuie sa il utilizati. Inclusiv prima impresie poate fi serios influentata de modul in care va prezentati. Inca de la prima intalnire cu o persoana pe care nu o cunoasteti, se va forma o impresie despre cealalta, pentru fiecare in parte. Nu lasati aspectul sifonat al hainelor dumneavoastra sa le distraga atentia de la lucrurile bune, deoarece puteti avea de pierdut in foarte multe planuri. Un aspect mototolit ar putea indica o persoana dezordonata si care nu inspira seriozitate, chiar daca acest lucru este total opus in realitate.

Acestea fiind spuse, daca tineti la tinuta si imaginea dumneavoastra precum si la sanatate, sunteti invitati sa accesati magazinul online Eklass.ro si cu siguranta aici puteti gasi produsul perfect pentru nevoile dumneavoastra, fie ca este vorba despre modelul Easyspeed plus 2100w cu talpa ceramica, sau orice al model disponbil pe site. In plus, puteti umple cosul de cumparaturi cu extrem de multe alte electronice sau electrocasnice pentru locuinta, totul in functie de nevoile pe care le aveti impreuna cu familia dumneavoastra, precum si in functie de bugetul disponibil pentru astfel de investitii.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.