8 Comments

 1. Buna ziua, as dori sa stiu si eu programul pe care il aveti si lista de preturi pentru toate serviciile pe care le oferiti.

 2. Va rog sa-mi spuneti cat costa abonamentul la fitness si aerobic si adresa exacta. Va multumesc

 3. nicoleta on

  As dori sa stiu care este programul dvs. si pretul unui abonament lunar.
  De asemenea, as dori sa stiu daca dispuneti de un loc de joaca pentru copii (am un baietel de 5 ani si ma interereseaza daca mi se permite sa il aduc cu mine)

 4. Carmen Gabriela on

  As dori sa stiu si eu programul pe care il aveti si lista de preturi pentru toate serviciile pe care le oferiti. M-ar interesa si un punct de reper.

 5. Buna ziua
  As dori sa stiu care este programul pentru sedintele de fitness si cat este un abonament lunar. Va multumesc!

 6. buna ziua eu sunt o persoana care doreste sa se inscrie la cursul dumneavoastra de tae-bo deoarece am auzit ca acest tip de sport te ajuta sa slabesti si cred ca este foarte eficient pt mine eu am mai facut sport,dar acum nu mai practic sportul pe care il practicam si anume bascket si imi place foarte mult sa fac sport.As dori sa stiu cat este abonamentul pe luna.Va rog sa nu ma ocoliti si astept raspunsul dumneavoastra.
  Va multumesc anticipat sofia

 7. varlan claudiu on

  vreau sa stiu si eu pretul de abonament la aceasta zona…stau la piata resita si vreau sa merg la o sala de fortza ..te rog da-mi un mesaj cat de repede cu preturile

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.