Hybrid dermatoscope: un plus în cabinetele dermatologice

0

Dermatoscopul de buzunar DERMLITE L200 este ușor, compact, cu un design atrăgător, fiind și ușor de curățat. Combinând iluminarea polarizată cu cea nepolarizată se pot vedea în profunzime structurile pigmentare și vasculare ale pielii, pentru un diagnostic corect și depistarea precoce a diverselor afecțiuni. Fără a fi nevoie de lichide de imersiune, datorită celor 15 led-uri albe polarizate și 6 led-uri nepolarizate, permite depistarea modificărilor pielii și a structurilor vasculare. Hybrid dermatoscope, prin adaptorul MagnetiConnect, este compatibil cu diverse telefoane, tablete care pot fi conectate la acesta pentru o vizualizare amplă a modificărilor care pot apărea. Cu o durată cu până la 20% mai mare a bateriei, care îl clasează deasupra altor aparate asemănătoare din categoria DL2, vine la pachet cu un cablu de încărcare, carcasă de protecție și capace IceCaps care înlătură riscul transmiterii diverselor infecții, mărind astfel siguranța și igiena.

Folosit de cele mai importante clinici și spitale, dermatoscopul care folosește lumina polarizată și non-polarizată, cu sistem optic de 2.5 mm, mărește de până la 10 ori suprafețele analizate și permite stocarea imaginilor pe dispozitive performante, astfel încât calitatea lor să permită depistarea problemelor, cât și urmărirea unei evoluții în timp a modificărilor existente. Prețul accesibil îl transformă într-un aparat ușor de procurat, dar care îmbunătățește imaginea oricărei clinici (și, desigur, cabinet) specializate în tratarea afecțiunilor pielii. Potrivit pentru dermatoscopia de contact și dermatoscopia fără contact, vă asigură posibilitatea întrebuințării îndelungate, drept dovadă a calității stând și garanția de cinci ani.

Având în vedere că dermatoscopia este o procedură modernă, non-invazivă de examinare, deținerea unui dermatoscop modern în cabinetul dumneavoastră va conduce spre acuratețe în cazul consultului și, implicit, a diagnosticului dermatologic. Veniți așadar în ajutorul pacienților cu instrumente moderne și eficiente care vă permit vizualizarea în profunzime a straturilor pielii. Posibilitatea de a stoca imaginile este grăitoare pentru pacienții care au nevoie de o urmărire constantă a modificărilor care apar. Fie că este vorba despre afecțiuni periculoase, cum ar fi melanomul, de exemplu, fie că vorbim despre afecțiuni comune, ușor de tratat, dermatoscopul poate fi o cale spre depistarea precoce a acestora și ușurarea vindecării.

Combinând iluminarea polarizată cu cea nepolarizată, pot fi vizualizate pigmentul și structurile vasculare, cu sau fără fluide de imersiune. Cu o putere de mărire de până la 10 ori, puteți vedea atât la un nivel superficial, cât și profund leziunile pielii, să puneți un diagnostic acurat și să puteți să ajutați pacientul cu schema de tratament potrivită rezolvării problemei. Având în vedere că multe dintre alunițele persoanelor pot deveni atipice, dermatoscopul vă permite să le verificați în profunzime și să depistați diverse modificări care, în alte condiții, cu ochiul liber nu ar putea fi văzute. Având în vedere rolul covârșitor în dezvoltarea cancerului de piele pe care îl au alunițele atipice, dermatoscopul este un aparat vital pentru orice clinică sau cabinet dermatologic, astfel încât pacienții să poată depista în perioada timpurie afecțiuni care, altfel, le-ar pune viața în pericol.

Încurajarea persoanelor de a face dermatoscopie o dată pe an, va scădea în timp incidența cancerului de piele și îi va ajuta pe oameni să se ferească de suferințe care pot fi atât de ușor evitate. Sănătatea este și va rămâne întotdeauna cel mai mare avut al oamenilor, cât și calea spre o fericire sigură. De aceea, rolul dermatoscopului este să preîntâmpine situațiile în care pentru pacienți nu mai pot fi făcute multe lucruri. Depistarea precoce a diverselor afecțiuni va îmbunătăți calitatea vieții, va economisi bani și îi va scuti pe oameni de chinul unei afecțiuni precum cea a cancerului de piele.

Dacă faceți parte dintre persoanele care au mai multe alunițe pe suprafața corpului, trebuie să știți că dermatoscopia este la îndemână și își arată roadele prin puterea mare de diagnosticare corectă și timpurie. Pentru a vedea dacă aveți nevoie de o dermatoscopie sau pentru a urmări modificările pe care alunițele dumneavoastră le-ar putea suporta, încercați să le analizați lunar. Dacă observați o aluniță care sângerează, provoacă mâncărime, este dureroasă, aveți nevoie de un consult care să stabilească natura acesteia și dacă s-a transformat într-o aluniță canceroasă. Verificând cu atenție întreg corpul, cu ajutorul unei alte persoane, sau a unei oglinzi mari și a uneia mici (pe care să o manevrați ușor), veți putea observa dacă o aluniță este diferită de restul, dau au o pată roșiatică, prezența umflăturilor sau a rănilor care se vindecă greu.
Pentru a ști dacă o aluniță este diferită de celelalte, trebuie să urmăriți câteva detalii: dacă este asimetrică (o jumătate a aluniței este diferită de cealaltă jumătate), marginile aluniței sunt neregulate, culoarea nu este uniformă, suprafața aluniței având mai multe nuanțe, diametrul acesteia este mai mare de 6mm. Verificându-vă constant alunițele, veți putea observa și o anumită evoluție în timp. Cu ajutorul dermatoscopului, dermatologul dumneavoastră va fi capabil să vadă și să analizeze modificările profunde ale diverselor leziuni. Cum aceste modificări nu sunt posibile cu ochiul liber, dermatoscopul este un ajutor de nădejde, atât pentru dermatolog, cât și pentru pacient.

Oferiți un plus clinicii sau cabinetului dumneavoastră. Hybrid dermatoscope are un preț accesibil, iar investiția se va solda cu posibilitatea de a pune diagnostice acurate și de a ajuta pacienții să evite afecțiuni serioase. Cancerul de piele este tratabil, dacă este depistat imediat și contracarat. Melanomul însă, nedescoperit în timp, poate deveni fatal, aspect care, datorită tehnologiei, poate fi cu ușurință evitat. Bazați-vă pe ajutorul dermatoscopului de buzunar. Stabiliți cu ușurință diagnosticul fiecărui pacient și ajutați-l pe drumul spre vindecare!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.