Desiree – Centru de Slabire si Intretinere Corporala

3

Ai probleme cu kilogramele in plus sau esti complexata din cauza inesteticei celulite? Vrei sa arati mai bine pentru a avea mai multa incredere in tine? Sau pur si simplu iti doresti cateva clipe de relaxare si rasfat numai pentru tine?
Desiree are solutia! Intr-un ambient intim si primitor iti oferim posibilitatea de a obtine silueta dorita fara eforturi chinuitoare.
Servicii oferite:
– Masaj anticelulitic
– Masaj de relaxare
– Masaj terapeutic
– Reflexoterapie
– Impachetari cu ciocolata
– Impachetari cu namol extraforte Ardes
– Impachetari cu Fango Silhouette Anesi
– Impachetari cu parargil
– Impachetari cu crema de termosudatie

Share.

3 Comments

  1. Este un salon extrem de dragut chiar in Primaverii linga birourile firmei! Produsele profesionale si serviciile si o muzica foarte placute! Fetele sunt tare de treaba! Fara Fitze! Ii recomand si de abia astept sa revin! Am obtinut o scadere in talie asa cum am dorit!
    Felicitari!

  2. Daca aveti biroul in zona dorobanti primaverii fetelor nu mai stati la ganduri si treceti pe la acest salon! Sunt niste fete super iar preturile sunt surprinzator de bune! La servicii am apreciat de la modul in care iti servesc un ceai oriental ff bun pana la impachetarile deosebit de eficiente (in special ciocolata si strugurii). E primul salon din Romania in care am incercat masajul detoxifiant cu miere! Merita incercat un si veti vedea ca nu va mint! Toate Bune !
    Ella

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.