De ce să te epilezi acasă, cu ceară!

0

Sezonul estival este aproape, așa că femeile se arată din ce în ce mai preocupate de garderoba lor pentru acele zile. Majoritatea optează pentru rochii, pentru că sunt feminine și pline de senzualitate. Cât privește ritualul de frumusețe a fiecăruia, din el nu lipsește niciodată îndepărtarea părului nedorit de pe mai multe porțiuni ale corpului. Și, de departe, metoda cea mai folosită este epilatul cu ceară, la salon sau acasă. Avantaje și dezavantaje sunt pentru fiecare dintre ele, dar de data aceasta noi îți vom explica unele motive pentru care epilatul cu ceară acasă este o alegere bună.

Mult mai igienic

Din păcate, nu toate saloanele de înfrumusețare au grijă așa cum trebuie la respectarea condițiilor de igienă. Din acest motiv, este mult mai igienic să cumperi ceară epilat de bună calitate și să realizezi această operațiune acasă. Da, durează ceva mai mult, dar măcar ai siguranța că nu riști să te îmbolnăvești. Dacă însă ai siguranță că la salonul ales de tine sunt respectate toate măsurile de siguranță și igienă, atunci ești liberă să mergi acolo.

Ai mai multă intimitate

Sunt multe persoane pudice, care sunt de-a dreptul speriate la gândul că trebuie să se dezbrace în fața personalului de la epilat. Sau poate că au anumite complexe. Prin urmare, pentru acestea, epilatul acasă reprezintă cea mai bună metodă. Și dacă există cineva care ar putea afirma că este destul de periculos să te epilezi singură acasă, folosind ceara, cu siguranță încă nu știe că s-au inventat sisteme de rezerve ceară sau încălzitoare, care îți fac viața mai ușoară.

Mult mai ieftin

Chiar dacă nu recunoaștem, aspectul financiar contează foarte mult. O vizită la salon nu este chiar atât de ieftină, și este mult mai avantajos să faci aceasta singură, acasă, eventual cu ajutorul unei prietene. În plus, veți petrece timp împreună, veți socializa, veți vorbi ca ”între fete”, și totul va fi perfect.

Îți faci singură programul

Din păcate, nu întotdeauna găsești o oră liberă la salon exact atunci când ai nevoie, așa că dacă ești în criză de timp, dai de câteva ori cu lama, mințindu-te singură că data viitoare vei rezerva din timp o oră. Și totuși, nu se întâmplă așa. Dacă alegi să te epilezi singură acasă, cu ceară, o poți face la orice oră vrei, pentru că nu depinzi de nimeni. Stresul nu-și are locul acum, și așa ar trebui să fie mereu.

Economisești timp

Timpul este prețios, mai ales atunci când nu știi ce să faci mai întâi, pentru că toate sunt importante. Și, pentru a ajunge la salon, pierzi uneori mult timp în trafic. Acasă poți rezolva problema mult mai rapid, și în plus, poți răspunde și la vreo doi-trei clienți în timp ce aștepți să se încălzească mai bine ceara. De ce să pierzi uneori chiar și trei ore din viața ta pentru ceva pe care acasă poți să rezolvi în nici jumătate de oră, cu tot cu încălzit ceara!

Cu toate acestea, pentru a avea parte de rezultat de calitate, este nevoie ca măcar la început, să ai grijă să investești în aparate și ustensile de calitate, să nu cumperi ceară de slabă calitate. Într-adevăr, la început pare o investiție destul de mare, dar dacă stai și analizezi bine, precum profesioniștii, gândește-te că este o economie pe termen lung. În plus, nu va fi absolut nicio diferență între felul în care arată zonele pe care le-ai epilat tu, sau ai fi mers pentru asta la un salon pentru un tratament profi. Evident, dacă nu ești de acord, te poți duce oricând la un salon pentru a scăpa de părul nedorit!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.