Cum trebuie curatat corect un birou

0

Curatenie de intretinere

Angajatii dumneavoastra merita sa isi desfasoare activitatea intr-un spatiu curat, aerisit, placut care sa ii inspire si sa ii stimuleze. Atentia la amanunte, aspirarea chiar si in zonele greu accesibile, inlaturararea prafului de pe toate suprafetele, inclusiv de pe dulapurile inalte si plantele ornamentale pot fi activitati esentiale pe care nu le poate face orice firma de curatenie. Astfel, va puteti orienta pentru cea mai buna firma de curatenie birouri de pe site-urile online.

Care sunt operatiunile de curatenie birouri pentru intretinere?

-Aspirarea mochetelor si curatenia petelor de pe pardoseli;

-Spalarea si degresarea pardoselilor dure din gresie, marmura, granit sau PVC;

-Indepartarea resturilor de guma de mestecat si etichete lipite de pardosea;

-Stergerea prafului de pe mobilierul de lucru;

-Curatarea aparaturii de birou;

-Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;

-Completarea sau inlocuirea consumabilelor din grupurile sanitare acolo unde este cazul;

-Odorizarea grupurilor sanitare;

-Inlocuirea sacilor menajeri;

-Golirea si curatarea scrumierelor;

-Spalarea scarilor de acces in cladire;

-Curatarea spatiilor unde se serveste masa;

-Curatarea si spalarea veselei si a paharelor;

-Intretinerea plantelor ornamentale.

De asemenea, puteti opta pentru firmele de curatenie industriala, daca lucrati in diferte domenii precum: alimentara, fabricarea automobilelor, industria medicala. Curatenie industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri inclusive a spatiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de depozitare si produsctie. Intretinerea si curatarea de spatii exterioare, intretinere spatii verzi si intretinere spatii betonate (cai de acces, parcari, alei, etc.)

Una din intrebarile cele mai des intalnite pe aceasta tema e legata de frecventa: mai precis, cat de frevent se face curatenie in birou. Ca sa mentii curatenia intr-un mod productiv, e recomandat sa imparti activitatile : curatenie de intretinere si curatenie generala. Curatenia de intretinere implica actiuni pe care sa le realizezi in fiecare zi.. In schimb, curatenia generala poate fi facuta lunar sau saptamanal.

Fiecare business e diferit, iar nevoile privind curatenia sunt diverse. Puteti estima mai concret cat de des trebuie sa faci curatenie in birou daca iei in calcul cateva aspecte . Frecventa curateniei generale la birou este influentata de:

Domeniul de activitate al firmei. Exista afaceri care activeaza in domenii cu exigente deosebite privind curatenia (de exemplu, biroul unei clinici medicale). Raportul dintre spatiul disponibil si numarul angajatilor. Cu cat lucreaza mai multe persoane intr-un spatiu, cu atat este nevoie mai des de curatenie generala.

Curatenia de intretinere. Atunci cand in birou se face curatenie de intretinere ca la carte, frecventa curateniei generale poate scadea.

Curatenia generala presupune o aprovizionare prealabila. Vei avea nevoie de solutii de curatare si dezinfectare, de accesorii, dar si de anumite aparate electronice, care te ajuta sa desfasori mai eficient curatenia.

Solutii si alte consumabile:

-solutie pentru parchet

-solutie pentru alte podele (gresie)

-solutie pentru mobila de lemn

-solutie pentru suprafete universale

-solutie pentru curatarea geamurilor

-solutie dezinfectanta

-servetele umede dezinfectante

-solutie impotriva mucegaiului

-odorizante

Asadar, curatenia intr-un birou este foarte importanta atat pentru sanatatea dumnevoastra , dar si pentru aspect, deoarece, tot timpul trebuie sa existe un echilibru ca lucrurile sa functioneze normal.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.