10 Comments

 1. Buna ziua,
  As dori sa aflu care sunt preturile abonamentelor salii dumneavoastra(si ce includ aceste abonamente), programul salii, daca exista instructori care ma pot indruma in alegerea unor exercitii si aparate corecte pentru ceea ce vreau sa lucrez. Multumesc.

 2. MARILENA on

  Buna Ziua, as dori sastiu si eu unde este sala de fitness si acre sunt preturile abonamentelor.La revedere!

 3. As dori sa aflu care sunt preturile abonamentelor salii dumneavoastra(si ce includ aceste abonamente), programul salii, daca exista instructori care ma pot indruma in alegerea unor exercitii si aparate corecte pentru ceea ce vreau sa lucrez. Multumesc.

 4. buna ziua, as dori sa stiu cateva preturi referitoare la abonamentul la fitness.
  multumesc,

 5. Madalina on

  Buna ziua!As dori sa stiu daca locatia dvs este in apropiere de statia de metrou Politehnica si care este pretul unui abonament la sala de aerobica, eventual daca eliberati si abonamente cu reducere pentru studenti si costul acestora.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

 6. Iordache on

  Buna ziua,

  Va rog ,imi puteti spune cat este un abonament pe o luna la aerobic sau fitness ?
  Si programul daca se poate.
  Multumesc,
  Nicoleta Iordache

 7. Buna ziua. As dori sa-mi spuneti care sunt preturile abonamentelor plus programul. Faceti cumva reducere si la elevi sau studenti? Multumesc

 8. Buna ziua. As dori sa-mi spuneti care sunt preturile abonamentelor si programul. si inca ceva faceti cumva reducere si la elevi sau studenti?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.