Cabinet Stomatologic Ada Epistatu

0

Cabinetul stomatologic Ada Epistatu are ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale, pentru toate categoriile de varsta (copii, adulti, pensionari). Este un cabinet stomatologic care sa vine in intampinarea celor care doresc un tratament stomatologic deosebit intr-un ambient profesional.

Cabinet stomatologic RECOMANDAT de Bucharest-Guide.ro

Cabinetul stomatologic Ada Epistatu ofera tratamente stomatologice nedureroase, iar serviciile stomatologice sunt complete, cuprinzand toate gama de tratamente stomatologice: terapie dentara, protetica, implantologie, cosmetica dentara, ortodontie si profilaxie dentara.

Cabinetul stomatologic Ada Epistatu este dotat cu aparatura ultramoderna si completa, astfel putand asigura orice tip de servicii in stomatologie. Spatiul este cald, primitor, amenajat dupa principii Feng Shui, respecta normele legale pentru functionarea corespunzatoare a cabinetului stomatologic. Dotarea cabinetului stomatologic cuprinde patru unit-uri dentare moderne, aparate de detartraj cu ultrasunete, si lampi foto pentru realizarea de obturatii, iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Sterilizarea se realizeaza cu aparate de sterilizare noi, de ultima generatie.

style=width:

De curand, Cabinetul stomatologic Ada Epistatu a demarat o colaborare cu clinica de estetica faciala si corporala "Fix Clinique", materializata printr-un Cabinet de Estetica Dentara in cadrul acestei clinici.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.