.
3

Ballets Jazz Montréal, pentru prima dată în România

0

Compania de dans Ballets Jazz Montréal aduce spectacolul “Dance Me” pentru prima dată în România, în cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Întâlnirilor JTI. Acest eveniment cultural are loc pe 16 și 17 noiembrie, la ora 19:30, pe scena Teatrului Național București.

“Spectacolul „Dance Me” este o celebrare a operei lui Leonard Cohen și un omagiu adus acestui renumit artist din Montreal. Echipa de creatori a reușit să combine conceptul scenic, vizual, muzical, dramaturgic și coregrafic pentru a aduce un tribut impresionant lui Cohen. Spectacolul aduce dans, muzică, lumină, scenografie și videografie într-un mod memorabil. Compania a obținut drepturile de exclusivitate pentru această producție pe o perioadă de cinci ani.

Spectacolul este creat de trei coregrafi de talie internațională: Andonis Foniadakis, Annabelle Lopez Ochoa și Ihsan Rustem. Regia artistică este semnată de Louis Robitaille, iar dramaturgia intensă și îndrăzneață este realizată de Éric Jean.

Criticii au lăudat spectacolul pentru ingeniozitatea sa, scenele de grup impresionante și emoționante, precum și pentru dansatorii care au demonstrat flexibilitate, rapiditate, precizie și senzualitate.

Aceasta este o ocazie unică pentru publicul din România de a experimenta spectacolul “Dance Me” creat în onoarea lui Leonard Cohen. Evenimentul face parte dintr-o tradiție lungă de Întâlniri JTI care au adus în România trupe și spectacole de dans de renume mondial, fiind așteptat cu entuziasm de iubitorii de cultură din țară.”

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa la Casa de bilete a Teatrului Național București sau online pe Eventim.ro și Bilet.ro. Întâlnirile JTI au devenit un eveniment cultural important în România, aducând în țară trupe și artiști de renume internațional și contribuind la diversificarea ofertei culturale din țară.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.