Amanet auto – o adresa utila

0

Masinile care stau in arsita soarelui, in ploaie si in bataia vantului sunt triste uneori. Din pacate, nu se pot face milioane de parcari acoperite, fiindca in tara exista o multime de autoturisme.

In prezent, Romania s-a aliniat statelor moderne, cum ar fi: S.U.A, Germania, Franta, Spania, Italia in care o persoana tanara fara masina este ca si cum nu s-ar pricepe deloc sa navigheze pe internet.

Uneori locul de munca se afla la sute de kilometri de casa si ar fi foarte dificil ca persoana respectiva sa schimbe trei mijloace de transport diferite, sa piarda cate o jumatate de ora cel putin, asteptand sa vina fiecare dintre ele.

Tocmai de aceea, din ce in ce mai mult si in tara noastra multe firme solicita permis de conducere celor care aplica pentru un post.

Permisul face parte din criteriile eliminatorii, alaturi de competentele de comunicare in limbi straine si de competentele digitale.

Cu masina la scara omul poate calatori oriunde si devine atotputernic. Are nevoie de doi saci de varza si unul de cartofi? Ii pune in portbagaj, avand grija sa nu il murdareasca si il aduce acasa.

In mijloacele de transport nu ar fi primit cu atata bagaj, dar nici el nu s-ar aventura sa cumpere atat de multe.

Un cos mare, varfuit de produse luate de la supermarket, tot cu masina este adus acasa. Autoturismul faciliteaza si aprovizionarea facuta la sfarsit de saptamana sau de doua ori pe saptamana.

In acest fel se castiga timp, fiindca nu ar fi deloc eficient sa se duca zilnic cineva la piata, in conditiile in care toti din familia au servicii.

Lipsa acuta a banilor face ca nici masina sa nu mai fie scoasa din curte si frustrarea oamenilor sa fie si mai mare, deoarece:

-au masina, dar nu dispun de bani sa se bucure de ea

-masina reprezinta o valoare in sine, o suma de bani blocata, iar daca se incearca vanzarea ei cand omul este la ananghie, potentialul vanzator va profita de situatia acestuia.

Pentru cei aflati intr-o asemenea situatie, amanet auto.com este adresa utila pe care ar trebui sa o caute pe intenet si sa o noteze in agenda.

Ce gasesc romanii la adresa respectiva?

Un site util, pagina virtuala a unei case de amanet masini, un creditor care pune conditii minime cand ofera imprumuturi uriase de bani.

Site-ul bine stucturat contine umatoarele rubrici/categorii:home, despre noi, comisioane, refinantare, intrebari frecvente si contact.

Prezentarea serviciilor oferite de firma este facuta cu maxima onestitate. Vizitatorul intelege ca in schimbul masinii sale care arata decent si merge primeste o suma de bani, percepandu-i-se un comision mic in schimbul imprumutului.

Pe site se vorbeste deschis si despre imposibilitatea rambursarii creditului la timp si consecintele acesteia. Nu se compara cu cele ale unui credit bancar.

Contractul se poate prelungi, la cerere sau cand proprietarul masinii nu se prezinta la data scadentei, iar imposibilitatea achitarii creditului nu este sinonima cu confiscarea bunurilor si scoaterea lor la licitatie, nici cu amenintarile recuperatorilor.

Se procedeaza cu maxima eleganta si in aceasta situatie de criza, clientul fiind consiliat si ajutat sa isi vanda masina la un pret corect.

Amanetauto.com.ro este adresa utila in clipele in care unui om care are nevoie urgenta de bani i se inchid toate usile si i se spulbera pe rand toate sperantele.

Nu exista persoana sa nu fi trecut prin aceasta experienta traumatizanta cel putin o data in viata. Uneori se abat o multime de probleme pe capul unui singur om, incat nu le poate rezolva pana nu face un imprumut.

Un salariu se dovedeste insuficient pentru repararea urgenta a acoperisului sau a gardului, pentru procurarea lemnelor de foc pentru centrala.

In cazul imbolnavirii unei persoane dragi, medicamentele si spitalizarea sunt scumpe si nimeni nu poate sa aleaga masina in locul sanatatii celui drag.

Amanet auto.com este o adresa salvatoare care ajuta omul care are nevoie de un imprumut rapid mai intai de la distanta, facand o evaluare estimativa a masinii si chemandu-l la sediul firmei cu masina si cu actele acesteia, apoi invitandu-l sa semneze contractul si sa ia banii.

Un astfel de test este bun, fiindca persoanele apropiate pot vedea clar daca o masina valoreaza mai mult decat ei in ochii posesorului.

Un astfel de test ajuta proprietarul masinii sa inteleaga ca poate in orice moment sa ramana fara ea si trebuie sa se adapteze oricarei situatii.

Pe langa faptul ca amanetarea masinii rezolva o problema financiara serioasa, omul invata sa se descurce fara autoturismul personal in cele 30 de zile si este obligat sa faca miscare si daca se aboneaza la metrou.

Urcatul si coboratul scarilor este un sport benefic.

Este posibil ca in acest moment cineva sa fie teribil de suparat ca nu il imprumuta nimeni cu bani sa iasa dintr-un necaz.

E trist sa i se intample acest lucru, mai ales cand exista firme serioase care primesc la amanet masini functionale.

Toti cei care au la dispozitie astfel de firme sunt norocosi si trebuie sa fie recunoscatori pentru asta. Amanet auto ofera credite si celor care au afacerile lor, dar si celor care sunt liber profesionisti sau nu sunt angajati cu carte de munca.

Existenta masinii este suficienta pentru dobandirea creditului si solicitantul creditului nu este intrebat ce face cu banii.

O firma care ofera credinte fara giranti si fara conditii imposibil de indeplinit merita sa fie mediatizata si respectata pentru ceea ce face.

Mii de clienti isi duc masinile la amanet de cate ori au probleme financiare si sunt multumiti ca au de achitat un comisiona atat de mic.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.