Boxa depozitare pentru orice nevoi

0

In sectorul 6 al orasului Bucuresti exista servicii de tip boxa depozitare pentru orice nevoi, de aceea oricare ar fi situatia celui care se muta, nu are motive sa fie ingrijorat!

Presupunand ca este vorba de o familie tanara cu copii, se intelege ca sotia nu va putea sa ridice de dulapuri sau de corpurile grele ale bibliotecii sau de canapea. Evident ca va putea sa impacheteze vesela, sa puna in cutii de carton solide vazele, in altele lucrurile celor mici.

Chemarea unui prieten nu este o solutie valabila pentru toate momentele si pentru toate problemele. Este posibil ca familia aceea sa fie sosita de curand in Bucuresti si sa nu aiba prieteni. Se poate ca amicii sa fie plecati in concediu la mare sau la munte si sa nu poata sa vina sa ajute.

Exista insa o firma ce ofera servicii complete de depozitare-mutare si are o vechime de aproape 30 de ani pe piata serviciilor de profil.

Informatia este deja linistitoare pentru tanara familie.

Echipa firmei se compune din 50 de persoane, din masini moderne si spatioase si poate ajuta orice familie care se muta, oferind urmatoarele servicii:

  1. Strangerea lucrurilor din spatiul ce trebuie eliberat si ambalarea lor. Nu este o operatiune deloc usoara, fiindca multe trebuie sa fie mai intai demontate si apoi ambalate sau puse in cutii.

  2. Scoaterea tuturor obiectelor, inclusiv a celor voluminoase si grele din casa, transportarea acestora pe scari si urcarea in masina. Este o munca de barbati puternici, dar si priceputi in acelasi timp, fiind trebuie sa stie de unde prind acel obiect, sa isi sincronizeze miscarile, sa nu se raneasca reciproc si nici sa nu strice lucrul respectiv.

  3. Asezarea in masina necesita pricepere. Se are in vedere optimizarea spatiului, dar si protejarea lucrurilor fragile.

  4. La destinatie, lucrurile sunt coborate din masina, duse pana la boxa de depozitare si din nou intervin priceperea si eficienta.

Firma pune la dispozitia familiei care se muta numarul de persoane solicitat si numarul de masini solicitat ca operatiunea sa decurga repede si bine. Soferii conduc la fel de atent, cum ar conduce daca in masina s-ar afla lucrurile lor.

Ce recomanda aceasta echipa?

Cele peste 15 000 de mutari organizate perfect in aproape cele trei decenii de activitate.

Faptul ca a fost printre primele firme infiintate in domeniul mutarilor si se afla in slujba bucurestenilor de decenii.

Calitatea serviciilor si preturile oneste.

Boxele sunt spatiile ideale pentru depozitarea bunurilor la care tine enorm un om, fiindca sunt facute din munca sa si de dragul celor apropiati pentru ca:

-sunt curate si lucrurile raman la fel de curate, fara urma de praf, dar si fara microbi sau acarieni, microorganisme care nu se vad cu ochiul liber si care nu pot patrunde prin materialele din care au fost facute boxele.

-nu exista mucegai, igrasie, umezeala fiindca izolatia a fost facuta cu un strat de nisip, iar fundatia este facuta din beton.

-soarele nu patrunde in boxa, iar lucrurile nu pot fi decolorate

-proprietarul lucrurilor din boxa este singurul detinator al cheii

-materialele din care este facuta boxa nu sunt inflamabile

-depozitul este prevazut cu sistem de monitorizare video

-exista un sistem natural de aerisire.

Oricat ar fi de neajutorata familia care se muta (sa zicem ca este alcatuita din persoane in varsta si suferinde), mutatul nu este o problema, fiindca personalul se poate ocupa de tot, iar celor din familia nu le ramane altceva de facut decat sa supravegheze operatiunea.

Exista boxe suficiente pentru toate lucrurile, unele fiind mai mici, altele de marime medie, mare sau foarte mare.

In privinta tarifelor, este bine de stiut ca perioada minima de inchiriere a boxelor este de 30 de zile, iar la pretul inchirierii se adauga garantia care este o suma egala cu pretul chiriei pe o luna.

Mutarea genereaza foarte mult stres, fiindca este complicata si grea si pentru realizarea ei sunt necesare mai multe servicii., inclusiv prezenta unui spatiu generos si sigur, un loc de tranzit, in care vor sta lucrurile pana vor fi duse la noua locuinta.

Cu asemenea ajutoare care au finalizat cu succes 15 000 de mutari, unele dintre ele in conditii extreme nimeni nu se mai teme ca nu se va incadra in timp sau ca va ajunge cu mobila faramata la depozit.

Siguranta, respect, onestitate, pricepere si empatie sunt cateva dintre cuvintele-cheie care definesc modul de lucru al echipei de la firma Boxe-depozitare.ro.

Singurul regret care se poate exprima dupa analizarea atenta a activitatii acestei firme este acela ca nu exista servicii similare si in alte orase ale tarii, fiindca oamenii care se muta ar sta mult mai linistiti.

Lucrurile din apartamentul bunicilor sau al parintilor scos la vanzare se pot pastra in aceste boxe, fiindca reprezinta amintiri dragi care nu se cuvine sa fie instrainate.

Pianul vechi, care trebuie reparat, nu merita sa ajunga la gunoi, fiindca undeva exista o persoana care ar fi oricand gata sa dea pe el pretul cerut, iar din clapele sale sa le daruiasca tuturor celor care asculta melodii ingeresti.

Cursurile de la facultate, caietele din gimnaziu sau din liceu contin informatii pretioase si intre paginile lor sunt pastrati ani de studiu.

Firma care ajuta oamenii sa pastreze toate aceste valori dovedeste generozitate si pretuire fata de munca si fata de bunurile semenilor.

Din moment ce aceste boxe sigure exista si oameni care sa ajute la mutare, de ce sa se sperie cineva ca este singur sau ca nimeni din familie nu il poate ajuta, din moment ce i se ofera ajutor calificat din partea unei firme ce detine expertiza in mutari?

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.