Eu vara… merg la teatru!

0

În data de 6 august, Teatrul Masca a început derularea proiectului Departe de centru, Aproape de oameni, constând în spectacole de teatru, muzică și dans jucate în aer liber, în Amfiteatrul lacătelor de dragoste. Nouă spectacole s-au jucat până acum, susținute de Teatrul Țăndărică, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tuduroiu, la care au participat peste 2500 de spectatori, în condiții de siguranță.

Intră pe http://www.masca.ro/teatru/departe-de-centru-aproape-de-oameni/. Aici vei găsi programul complet al evenimentelor și link-uri către bilete. E atât de simplu!

Pentru locuitorii cartierelor Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești, care au rămas sau vor fi în această perioada #acasă, pentru toți locuitorii Capitalei, care vor să petreacă o seară de spectacol sub cerul liber, savurând în același timp o înghețată sau o cafea, suita de evenimente continuă cu titluri dintre cele mai atractive.

Dacă ai fost unul dintre aceștia, cu siguranță ai fost cucerit de nivelul artistic al spectacolelor, de varietatea acestora dar și de experiența inedită a vizionării în aer liber, într-un cadru prietenos.

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condițiile normelor sanitare purtând masca de protecție. Ținând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentație. În aceste condiții, vă invităm să vă grăbiți și să vă luați bilete la următoarele spectacole și să petreceți o seară (sau mai multe) cu o cafea și o înghețată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări la 0733.048.516) sau online pe mystage.ro

Vă așteptăm cu drag!

Programul evenimentelor următoare
Marți 24 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Șașe comedii ușoare pentru oameni triști”
Miercuri 25 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Nu sunt Eu”
Vineri 3 septembrie – Teatrul Excelsior, “O noapte furtunoasă”
Sâmbătă 4 septembrie, 19.30 – Teatrul Nottara, “Aici nu-i de joacă”
Duminică 5 septembrie, 19.30 – Centrul Național al Dansului București, “Less might be more, but sometimes less is just nothing”
Vineri 10 septembrie, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Wanted”

* spectacole au loc în “Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.