Allfinanz Romania OVB asigurari de viata, rezerva ta de sanatate si de bani

0

Chiar bolnav sa fii, cat traiesti, trag toti de tine sa iti platesti datoriile. Sa zicem ca nu vin la tine in pat, sa te scuture si sa iti spuna:”Da, ma, banii inapoi!”, “N-ai achitat factura la electrica!”, “N-ai platit gunoiul, frate!”, dar simti si te doare.

Ii vezi pe ai tai stanjeniti de situatie, soptind anumite lucruri si rosind, iar cand le descifrazi limbajul si comportamentul, stii exact despre ce discuta. Este rusinos sa nu fii solvabil si sa nu iti poti achita facturile la timp si la fel de rusinos, sa fii dator la prieteni de mult timp si sa nu le poti inapoia banii.
Poare ca daca nu ai mai percepe eronat la ce este buna o asigurare de viata si ai solicita consultanta Allfinanz Romania OVB asigurari de viata ti-ai da seama ca asigurarea despre care vorbim este, de fapt, rezerva ta de sanatate si de bani.
De cate ori sa iti spun ca o asigurare de viata nu-si dovedeste eficienta numai in caz de deces! In cazul in care ai murit, chiar ai incheiat toate socotelile cu viata si nu te mai trezeste nimeni sa iti dai datoriile. Din pacate exista doua categorii de asigurati, cei care neintelegand sau nestiind despre semnificatia conotativa a acestui tip de asigurare iau urmatoarele atitudini fata de ea:
– isi fac asigurarea condusi de cele mai negre ganduri in ceea ce ii priveste, cu scopul de a-i asigura pe cei dragi
-nu isi fac asigurare de viata din superstiei. Se tem sa nu moara, adica sa nu cobeasca, dupa cum se spune in popor. Aveam un cunoscut atat de superstitios, incat daca ii spuneam ca i se va defecta ceva, fiindca se vedea cu ochiul liber cat merge de greu, imi zicea ca din cauza mea s-a defectat ca am cobit…
Consultantii financiari ai Allfinanz Romania Ovb iti vor prezenta corect asigurarea de viata si iti vei face cu tragere de inima una, fiindca:
1. ea este utila titularului si in caz de boala, nu numai apartinatorilor acestuia dupa deces. Datorita ei, asiguratul primeste o suma lunara fixa pana la refacerea capacitatii de munca, pentru a supravietui. Tot prin intermediul ei, bolnavul beneficiaza de investigatii, tratamente, ingrijiri si operatii la clinicile private cu care societatea de asigurari are contract.
Trebuie sa intelegi ca ea iti este utila in orice imprejurare.
2. in cazul in care nu te imbolnavesti si ai o viata lunga si fericita, asigurarea de viata este depozitul tau in care ti s-au adunat toti banii investiti luna de luna in decursul anilor si dobanda . Totul s-a capitalizat si fara asigurarea de viata nu ai fi reusit sa faci acest lucru.
Nu este acelasi lucru ca si cum ai deschide un cont de urgenta. Il stii acolo, ai acces la el si te duci si te “imprumuti” de cate ori ai nevoie, pana il lichidezi.
Dar OVB mediaza mai multe tipuri de asigurari deosebit de eficiente si indispensabile omului. Da, esti bine, ai de toate, dar nu poti sa stii cum va fi maine.
Tocmai de aceea stai si cumpaneste bine si combina asigurarile care impreuna inseamna un viitor sigur.
Iata ce tipuri de asigurari intermediate de OVB detin in prezent si motivele pentru care le-am ales:
-asigurare de locuinta, mai ales la vremea instabila pe care o avem. O tornada, un fulger si munca de-o viata a disparut. Nu mai ai unde sa pui capul jos, sa mananci sau sa iti asiguri igiena personala. Suma primita pe asigurare iti permite sa demarezi reparatiile sau sa iti cumperi o rulota la mana a doua, sa ai unde locui provizoriu. Si o locuinta container este mult mai buna decat nimic.
-o asigurare de viata, fiindca partial o acopera si pe cea de sanatate. Daca se va intampla sa ma imbolnavesc, sa fiu sigura ca voi primi ajutor si voi avea acces la cele mai bune clinici private. Sa plesnesti de sanatate si tot trebuie sa ai aceasta asigurare in buzunar, sa nu regreti atunci cand va fi prea tarziu.
-pensie facultativa. Pensia mica nu va ajunge in mod sigur, fiindca si nevoile omului batran cresc, dar cu un supliment, batranetea va fi mult mai usoara.
Viata este grea si imprevizibila, dar OVb ne invata sa fim prevazatori si sa ne asiguram bunurile de pret.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.