Probleme penale si birou avocat in Israel sunt informatii de care nu stii cand ai nevoie

0

Pleci ca turist, sa te bucuri de soare, de mare, de zilele de concediu. Nu mai ai timp sa te informezi si apari asa intr-o tinuta nepotrivita, la locul nepotrivit. Poti scapa usor, dar se pot complica lucrurile atat de tare, incat ajungi la arest. Cu obieiurile altor state nu este de glumit.
Am citit un material care informa ca daca mananci pe strada, in tarile arabe in timpul Ramadamului risti sa fii arestat, fiindca pe parcursul zilei aproape toti localnicii postesc, iar atitudinea ta poate fi privita ca o sfidare. La noi fiecare postete cand doreste, daca simte nevoia sa faca acest lucru. Poti manca linistit in Romania la coltul strazii, in parc, oriunde preparate cu carne, ca nu iti va face nimeni nimic. Cel mult iti va atrage atentia vreun evlavios ca esti un pacatos, fiindca nu tii posturile.
Diferentele de cultura, tradirii si mentalitate dintre state se pot rasfrange dureros asupra turistilor cu capul in nori, care chiar daca stiu de interdictia respectiva, uita unde se afla si o incalca.
Exigenta legislativa ar trebui sa sporeasca vigilenta turistilor romani care viziteaza state foarte stricte in ceea ce priveste comportamentul.
Probleme penale si birou avocat in Israel reprezinta un subiect care trebuie sa intereseze si turistii romani care tranziteaza Israelul, dar si pe romanii care doresc sa se stabileasca in aceasta tara.
Mai bine sa nu apara problemele de orice natura si sa stii ce ai defacut, decat sa te trezesti in arest sau in fata instantei si sa nu stii la cine sa apelezi.
Avem acolo, in Tara Sfanta, un avocat care ne face cinste si despre care s-a dus vorba in intreaga lume. Este o bucurie sa stim ca vorbeste aceeasi limba ca noi, simte ca noi (Sangele apa nu se face) si ne va apara cu toata puterea fiinte sale.
Cum este perceput Samy Ilie in lume?
1. Ca un avocat foarte bun, care cunoaste la perfectie legislatia Israelului si se pune la punct cu tot ce apare nou.
2. Lumea intreaga stie ca Samy Ilie a asigurat securitatea a milioane de oameni si ca a avut in subordine echipe de procurori foarte buni. A detinut posturi cheie si a fost evaluat cu calificativul: Excelent.
3.Vorbeste curent trei limbi straine la fel de bine:romana, engleza si ebraica.
4. Poate pleda pentru o gama intreaga de cauze: civile, penale comerciale, referitoare la drepturile omului, infractiuni de circulatie.
5. Actiunile sale pentru clienti sunt complexe si se pot solda cu obtinerea urmatoarele beneficii pentru ei :
-redobandirea permisului de conducere pentru cei care au comis ilegalitati
-eliberarea pe cautiune sau mutarea arestului la domiciliu, fiind mai usor de suportat decat arestul colectiv cu oameni care vorbesc o alta limba
-gratierea, in urma scrisorii adresate presedintelui Israelului
-punerea la punct a unei afaceri in acesta tara, cu respectarea legislatiei in vigoare
-obtinerea cetateniei
-obtinerea vize de lucru in aceasta tara.
Datorita cunostintelor vaste de drept pe care le are, stapanirii la perfectie a limbii engleze si implicarii totale alaturi de client in rezolvarea problemei acestuia, Samy Ilie are in portofoliu castigarea unor procese grele, care au fost intens mediatizate in tara respectiva.
Dar si strainii apeleaza la ajutorul sau, nu numai conationalii. Cu toate ca este foarte solicitat, Samy Ilie este disponibil, in mod special pentru conationalii sai, pentru care lasa totul sa le apere interesele.
Site-ul sau oficial poate fi accesat cu usurinta si acolo sunt si datele de contact. Tot acolo vizitatorul are acces la realizarile profesionale ale maestrului si la lista cauzelor pentru care Samy Ilie este pregatit in orice moment sa intervina.
Formularul de contact faciliteaza consultanta urgenta pe care renumitul avocat o ofera tuturor celor care au nevoie.
Te vei duce curand in Israel? Nu conteaza scopul si durata vizitei! Sfatul meu este sa iti notezi datele lui Samy Ilie in agenda si sa fii prevazator in tot ceea ce faci!
Pleaca la drum cu asigurarea ca in cazul in care vei avea probleme cu legea sau ti se vor incalca drepturile acolo, ai la cine sa apelezi ca totul sa fie perfect!
Romanii pot fi linistit, stiind ca fratele lor este atat de bine vazut si mai ales stie cum sa le castige procesele.
De decenii el si-a luat rolul de aparator al romanilor in serios si il interpreteaza la superlativ. Cei care i-au ascultat pledoariile spun ca nu exista discurs mai convingator si nici rostire mai clara si mai eleganta ca ale lui.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.