Sunteti in cautarea unor servicii de decodare telefoane rapida dar si accesibila? QuickGSM.ro este raspunsul!

0

Una dintre cele mai des intalinte probleme in randul celor care achizitioneaza telefoane de la diversi operatori de retele, cat si de la diverse magazine de tip GSM, consta in smartphone-uri ce vin codate intr-o retea anume.

Acest lucru inseamna ca dispozitivul nu va putea fi folosit cu o alta cartela ce apartine altei retele de telefonie fata de reteaua de unde smartphone-ul a fost achizitionat, iar pentru acest lucru, este necesara solicitarea unor servicii de decodare telefoane.
Daca va numarati printre aceia care si-au achizitionat un telefon care se afla blocat intr-o retea ce apartine unui alt operator de telefonie mobila, pentru servicii rapide de deblocare deblocare puteti cere ajutorul fie direct operatorului de retea, fie unui magazin/service GSM care are posibilitatea de a face acest lucru, iar recomandarea mea, este sa apelati la QuickGSM.ro.
Nu cu mult timp in urma, am apelat si eu la serviciile QuickGSM.ro, in urma achitionarii unui telefon mobil de la un operator de telefonie mobile care comercializeaza smartphone-uri blocate in retea.
La momentul achizitionarii smarphone-ului, evident ca nu am avut nici un fel de problema cu acest lucru, deoarece aveam abonament deja la acestia, insa ulterior am fost nevoit sa il inchid si sa-mi deschid un altul intr-o alta retea, moment in care a trebuit sa apelez la acea decodare, astfel incat sa ma pot folosi in continuare de device.
Aveam nevoie de o solutie pentru deblocare cat mai repede, astfel ca am cautat pe internet un service GSM care sa ma poata rezolva rapid si in acest fel i-am gasit pe cei de la QuickGSM.ro. In secunda doi i-am si apelat pe acestia pentru a putea afla daca imi pot rezolva problema chiar in acea zi, iar spre norocul meu chiar asa a fost. Numai decat m-am pregatiti si m-am urcat in masina plecand spre sediul acestora.
Ajuns in fata echipei QuickGSM, totul a decurs perfect, iar telefonul mi-a fost decodat intr-un timp foarte scurt. In plus, daca tot am ajuns la acestia si am observat ca dispun si de accesorii, am zis ca trebuie sa plec cu o husa, casti si altele deoarece oricum aveam nevoie si ma scuteam de un drum.
Personal sunt mai mult decat multumit de aceasta echipa de profesionisti, atat in ceea ce priveste serviciile, cat si produsele achizitionate si in special prin prisma preturilor care sunt printre cele mai avantajoase, un raport pret/calitate mult mai bun, comparativ cu alte service-uri si magazine GSM la care am mai apelat in trecut.
Fara nici o urma de indoiala, pe viitor voi apela din nou cu tot dragul la serviciile acestora, deoarece au demonstrat ca stiu cum trebuie sa decurga lucrurile atunci cand se lucreaza cu oameni, deoarece si eu la randul meu lucrez cu oameni, ceea ce poate fi adesea dificil.
Insa, revenind la decodarea aparatului in sine, este necesar sa va prezentati la sediul acestora in prima faza, astfel incat sa se poata face o constatare, moment in care vi se va comunica care sunt metodele de decodare, cat si preturile aferente fiecarei metode in parte.
Ca in orice situatie, si in aceasta, exista diverse metode de decodare care se realizeaza prin interfata speciala si care poate fi decodata pe loc, cat si decodari oficiale care se pot realiza pe baza de IMEI, caz in care se va achita decodare iar acesita vor da mai departe catre server o cerere de decodare, urmand calcularea de cod, iar dupa generarea sa, il veti primii printr-un sms.
In plus, exista pentru cei care nu au posibilitatea de a se deplasa in sediul QuickGSM, optiunea de a-si decoda telefonul de la distanta. Pentru device-urile care se decodeaza prin interfata, va fi nevoie de trimiterea acestuia printr-un serviciu de curierat, dupa care se va decoda si trimite inapoi catre client. In ceea ce priveste decodarea pe baza de IMEI, in acest caz clientul va trebui sa faca plata catre contul acestora, urmand comunicarea IMEI-ului printr-un email, clientul primind inapoi acel cod pentru decodare.
Ii recomand inca o data pe cei de la QuickGSM, pentru ca ofera din punctul meu de vedere cele mai bune servicii de decodare, pentru o gama extrem de mare de telefoane mobile, folosindu-se de cele mai noi interfete de citire si decodare retea, astfel incat clientii sa beneficieze de cele mai bune servcii si la preturi foarte avantajoase.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.