Alina Margareta Grigoriu, ajutorul tau la CEDO

0

Cei care ajuta oamenii sunt greu de uitat, fiindca sunt capabili sa faca fapte memorabile pentru semenii lor. Nu ii putem uita: pe cel care ne-a daruit focul, pe cel care ne-a introdus in lumea invataturii, pe cei care ne-au daruit viata din prea multa iubire.

Chiar si un avocat care vrea sa faca dreptate trebuie sa aiba strategii care il conduc catre victorie.

Copil fiind, eram mandra de gimnastele romance care se intorceau acasa cu pieptul plin de medalii si datorita lor, drapelul se inalta pe cel mai inalt catarg. Apoi am vazut in conducatorii neinfricati ai tarii eroi demni de neuitare. Mihai Viteazul, Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza, sunt cativa dintre ei.

Erou este si cel care se baga in apa si in foc, sa te salveze si cel care iti acorda ingrijiri la spital si nu se intreaba pret de-o clipa ce microbi ai si ce boala poate lua de la tine.

Alina Margareta Grigoriu, avocat CEDO, lupta pentru drepturile omului.

Orice caz care ajunge la instanta europeana pentru rejudecare trebuie pregatit cu meticulozitate. Exista formular special care se completeaza in engleza, dar cel mai greu este sa se rezume felul in care s-a desfasurat procesul in tara.

Alaturi de sotul ei, Alina Margareta Grigoriu a inteles nevoia oamenilor de a fi ajutati sa obtina dreptatea in fata unei instante superioare celei din tara.

Sa facem un exercitiu de empatie, sa intelegem exact ce au facut acesti bravi romani pentru conationalii lor! Sa spunem ca ai avut un proces greu in tara si din cauza faptului ca instanta a refuzat audierea unor martori cheie ai fost condamnat la 12 ani de inchisoare.

Afacerea ta s-a ruinat, sotia a divortat, copiii te-au parasit, nedorind sa isi asocieze imaginea cu tine. Ai intrat in inchisoare la 30 de ani si riscai sa iesi la 42 de ani.

Acolo ai slabit enorm, ai fost batut crunt de colegii din camera, fiindca nu ai acceptat umilintele lor de care vorbeste toata lumea si nu mai ai dantura.

Poti intoarce totul in favoarea ta, apeland la acesti avocati specializati in cazuri CEDO. Iata ce se poate repara, in cazul in care castigi procesul la instanta europeana:

-esti reabilitat in fata lumii intregi. Cei care te-au abandonat vor realiza faptul ca au gresit enorm fata de tine si vor cauta reconcilierea. Toti care te-au etichetat pripit, care te-au vorbit de rau, te vor admira ca ai luptat pana la capat pentru drepturile tale.

-instanta din Romania isi va da seama ca a gresit si va primi mustrare din partea superiorilor. Cazul tau va face ca data viitoare, in conditii similare de judecata, sa se accepte audierea tuturor martorilor intr-un proces.

-vei fi liberat mai devreme si mai castigi ceva din viata ta, fiindca detentia iti mananca ani din viata si sanatatea. Nimic nu este mai pretios ca libertatea. Sa decizi cand te trezesti, cand te culci, ce mananci la micul dejun sau la cina si unde pleci la sfarsit de saptamana. Sa poti respira in voie aerul curat, sa poti admira zborul unui fluture si sa poti merge descult prin iarba plina de roua. Abia cand le pierzi, realizezi cat de valoroase sunt toate aceste lucruri.

-vei primi o suma considerabila, in euro ca despagubire pentru suferinta ta indurata pe nedrept. Da, banii sunt bineveniti, fiindca: iti poti pune dantura, iti infiintezi o firma, calatoresti, ai grija ca sanatatea ta sa fie cum era inainte de detentie.

Banii nu rascumpara suferintele tale, dar iti pot face viata putin mai frumoasa dupa eliberare.

Singur ti-ar fi teama sa trimiti documentele la CEDO, mai ales in conditiile in care de acolo vine ultima ta speranta si nu trebuie sa o irosesti.

Sotii Grigoriu au experienta cazurilor castigate la CEDO, dar te pot apara si in tara la fel de bine si in acest mod pot impiedica instantele autohtone sa iti faca o mare nedreptate.

Zecile de cazuri dificile, mediatizate in Romania, castigate la CEDO ii recomanda, in plus, trebuie sa stii ca dupa castigarea procesului, acesti profesionisti de omenie raman alaturi de tine pana cand statul roman iti achita despagubirile.

Acum sper ca ai inteles motivele pentru care ii consider pe sotii Grigoriu adevarati eroi si sfatuiesc toti romanii care au fost nedreptatiti in tara sa le solicite ajutorul.

Mai intai, fa un popas pe site-ul firmei, in cazul in care CEDO este ultima ta sansa si analizeaza atent toate cazurile castigate de sotii Grigoriu. Trebuie sa fii informat si sa pornesti la drum cu parteneri in care ai deplina incredere.

Avocatii Grigoriu au castigat increderea si admiratia clientilor prin munca. Tot ceea ce fac fac perfect: de la realizarea dosarului pentru CEDO, pana la pregatirea pledoariei si implicarea in obtinerea despagubirilor.

De 20 de ani acesti avocati care militeaza pentru drepturile omului acumuleaza experienta in fata instantelor europene si romanesti si sunt in pas cu schimbarile de legislatie. Nimic nu ii surprinde nepregatiti, de aceea 100% din dosarele trimise de ei la CEDO sunt acceptate spre rejudecare.

Sotii Grigoriu nu au pagubit statul roman, ci au atras atentia asupra faptului ca drepturile omului sunt sfinte si un judecator trebuie sa le respecte atat in desfasurarea procesului, cat si in hotararea pe care o ia.

Alina Margareta Grigoriu detine cheile dreptatii si te poate ajuta sa recapeti dreptatea care ti-a fost incalcata in tara.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.