Pluto Pet Hotel – primul hotel pentru animale in Romania

0

Primul hotel pentru animale din Romania, Pluto Pet Hotel, in care cainii si pisicile vor fi cazati in camere individuale personalizate, va fi inaugurat miercuri (27 octombrie 2010) la Bucuresti.
Pluto Pet Hotel va fi deschis pentru inceput numai pentru caini si pisici. Animalele vor fi cazate in camere individuale, mobilate, unele avand si terase, iar spatiul le va fi personalizat, prin decorarea cu obiectele care fac zilnic parte din viata patrupedelor. In interiorul hotelului exista, pe langa camere standard, si camere VIP (Very Important Pet). Animalele vor beneficia de plimbari in aer liber si le vor fi respectate propriile ore de masa. Animalelor de companie cu nevoi speciale le poate fi adinistrata medicamentatie zilnica precum tratament cardiac cu Cardalis sau Vetmedin, sau doar suplimente pentru sustinerea sistemului imunitar precum RX Immuno Liquid.

Managerul hotelului, situat pe Bulevardul Barbu Vacarescu, este dresorul Robert Caraman, care va sustine miercuri, de la ora 11.00, o conferinta de presa la sediul Pluto Pet Hotel.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.