Vodafone Romania lanseaza: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6

0

Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de telefoane mobile cu doua noi modele de top: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6.

Creat pe platforma Android, noul model Samsung Galaxy Spica ofera functii variate si acces la o multitudine de aplicatii si servicii. Samsung Galaxy Spica se adreseaza deopotriva utilizatorilor care isi doresc sa ramana conectati in permanenta la Internet, de pe telefonul mobil, si celor care apreciaza aspectul modern si finisajele de calitate, precum si functiile de divertisment performante.

Clientii Vodafone isi pot accesa de oriunde si oricand doresc contul de email si pot ramane conectati in permanenta cu prietenii pe retelele sociale preferate. In plus, utilizatorii au acces rapid si usor la suita de aplicatii Google, prin intermediul Android Market.

De asemenea, pentru pasionatii de muzica si fotografie, oferta Vodafone Romania include acum si noul Nokia X6. Dotat cu un ecran tactil de 3,2”, Nokia X6 ofera performante deosebite in redarea continutului video sau audio, la care se adauga serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.