Top 6 cele mai frumoase orase din lume

0

Oamenii au construit cu maiestrie locuri de vis considerate printre cele mai frumoase din lume. Daca va aflati in momentul in care va programati vacanta de vara, iata ce variante poti lua in calcul:

1. Quebec este punct de vedere geografic cea mai mare provincie din Canada si are o populatie de peste 8 milioane de locuitori. Se poate spune ca formeaza o “natiune in interiorul Canadei”. Capitala provinciei este orasul Quebec, iar cel mai populat oras este Montreal. Oricare dintre cele doua orase hotarati sa vizitati, nu veti fi dezamagiti.

2. Siena, Italia. Siena, este un oras magnific in care veti gasi arta, strazi unice, cartiere spectaculoase, palate, magazine de ambarcatiuni s.a.m.d. Sa vizitati acest oras este o aventura magica.

3. Roma. In ciuda crizei, cutremurelor si altor dezastre, Roma continua sa fascineze cu trecutul sau glorios. Este dificil sa mergeti 5 minute, fara a intalni ramasitele monumentale ale unui trecut inca in viata.

4. Viena. In anul 2001, UNESCO a declarat centrul istoric al orasului Viena sit al Patrimoniului Mondial, punand pret pe calitatile sale arhitecturale si urbane care reprezinta o marturie remarcabila a unui schimb continuu de valori pe parcursul a doua milenii.

5. San Sebastian, Spania. Peisajul dominat de golful La Concha si dezvoltarea arhitecturala moderna au condus la dezvoltarea turismului la un nivel european. Toate acestea, impreuna cu evenimentele internationale, cum ar fi “Festivalul International de Film” de la San Sebastian,  atrag an de an numerosi turisti in San Sebastian.

6. Salzburg, Austria. Centrul vechi al orasului  a fost declarat de UNESCO sit al Patrimoniului Mondial, in 1996. In oras se pot vizita catedrala impunatoare, o multime de palate si muzee de o mai mare valoare culturala in lume s.a.m.d.

Am scris in linii mari despre 6 dintre orasele lumii in care puteti merge pentru a petrece o vacanta minunata. Bineinteles ca lista poate fi mult extinsa, deoarece la nivel mondial, se pot vizita multe orase cu adevarat magnifice.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.