Teatrul Stela Popescu deschide stagiunea 2017-2018 cu Harap Alb

0

Harap Alb, un fel de strabunic al lui Harry Potter, vine in pasi de dans, din povestea lui Creanga, direct pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor miercuri, 6 septembrie, de la ora 10, pentru a se prezenta in fata copiilor din gradinitele bucurestene. in rolul principal, balerinul Andrei Dogaru.

Spectacolul, o calatorie plina de culoare, muzica si dans, unde povestea devine argument pentru o experienta de neuitat, este o productie prezentata de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”.

Fermecatoarea lume a printului neinfricat care trece, ca un adevarat erou, de toate examenele maturitatii, revine pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor. Cei mari vor profita de moment sa isi aminteasca, cu nostalgie, de personajele fantastice din primul basm cult romanesc, cei mici vor fi vrajiti de Gerila, Setila sau de Verde imparat, vor ajunge pana la palatul imparatului Ros si in lumile pe care doar Pasari-Lati-Lungila le poate vedea. Cu totii vom fi cu sufletul alaturi de printul mezin, Harap Alb, pe drumul sau initiatic de la copilarie la maturitate. 

Furnici, albine si printese vor prinde viata si vor dansa in coregrafia, regia si ilustratia muzicala semnate de stefan Soare. Scenografia – Viorica Petrovici. isi da concursul corpul de balet al Teatrului “Stela Popescu”. 

 

Pentru detalii si rezervari de grup va rugam sa contactati.

Teatrul Stela Popescu Telefon – 021 331 1133

Email – teatrulstelapopescu2@gmail.com

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.