Teatrul EXCELSIOR își invită publicul la spectacole variate stilistic și tematic

0

Weekendul viitor, Teatrul EXCELSIOR își invită publicul la spectacole variate stilistic și tematic, pentru toate vârstele și preferințele.

Vineri, 12 noiembrie, ora 19:00, Sala Studio: „Missouri Sky” de Victor Morozov, regia Silvia Roman. Un spectacol care îmbină realul cu fantasticul, realismul psihologic cu suprarealismul, totul în jurul unei tematici actuale și intens mediatizate: educația. Detalii: https://teatrul-excelsior.ro/missouri-sky/.

Recomandare de vârstă: 12+

Sâmbătă, 13 noiembrie, ora 18:00, Sala „Ion Lucian”: „Familia Addams” – libretul de Marshall Brickman & Rick Elice, regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Un spectacol de musical care revizitează universul excentricilor Addams dintr-o perspectivă surprinzătoare, confruntându-i pe Gomez și pe Morticia cu ceea ce s-ar putea numi „coșmarul” oricăror părinți: copiii cresc (prea repede!)… Detalii: https://teatrul-excelsior.ro/familia-addams/.

Recomandare de vârstă: 12+

Duminică, 14 noiembrie, ora 11:00: „Cocoșelul neascultător” de Ion Lucian, regia Ion Lucian și Victor Radovici. Cel mai longeviv spectacol din repertoriul instituției a revenit pe scenă și vă așteaptă cu o poveste plină de candoare, presărată cu numeroase învățăminte bune de urmat la orice vârstă. Detalii: https://teatrul-excelsior.ro/cocoselul-neascultator/.

Recomandare de vârstă: 3+

Bilete: pe teatrul-excelsior.ro, bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.