Teatrul de Animație Țăndărică redeschide stagiunea în interior

0

După 6 luni de activitate online și în aer liber, Teatrul de Animație Țăndărică a redeschis stagiunea în interior în data de 19 septembrie 2020, cu spectacolul ”Cei trei purceluși”. Am avut parte de un public numeros, căruia îi mulțumim pentru respectarea măsurilor de siguranță impuse de pandemia SARS – CoV – 2.

“Mergem înainte. Sperăm să reechilibrăm, sperăm să aducem speranța din nou, sperăm să revină echilibrul emoțional, sperăm să ajutăm un pic la refacerea mentală. Securitatea emoțională este primul lucru la care trebuie lucrat acum, prin orice formă – metaforică, piesă de teatru, povestire, storytelling, jocuri, interacțiune, orice ar reuși să scoată copiii din zona pesimistă şi ar echilibra puțin securitatea emoțională”, declară Călin Mocanu, directorul Teatrului de Animație Țăndărică

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Măsurarea temperaturii prin termometru noncontact.
Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3°C.

Accesul se face cu respectarea de către participant a distanțării de minimum 1,5 m. Respectarea distanței obligatorii de minimum 1,5 m și în condițiile utilizării toaletelor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.