Sloturile care plătesc cel mai bine în 2022

0

Anul 2022 ți-a fost prevestit ca fiind cel în care vei pune punct momentelor grele din punct de vedere financiar. Sloturile care au potențial foarte mare de a genera câștiguri sunt lansate tot mai recent. Acest fenomen are loc deoarece dezvoltatorii de jocuri de noroc încearcă să atragă din ce în ce mai mulți jucători pe platformele de gambling. Iar pentru a atrage tot mai mulți jucători este nevoie să oferi jocuri care au șanse de câștig tot mai mari. Iar când șansele de câștig sunt foarte mari, atunci ne lovim de următoarele sloturi lansate chiar în anul 2022.

After Night Falls

Dacă ești curios să vezi ce se întâmplă pe ecranul de joc al unui slot după apunerea soarelui, este timpul să discutăm împreună despre un slot care poate fi probabil găsit pe toate platformele cunoscute de sloturi. Publicwin Casino este una dintre platformele care găzduiește acest slot 3D produs de către celebra echipă de la Betsoft. Atmosfera din acest slot a vrut să ilustreze foarte bine care este atmosfera prezentă din timpul nopții, imediat după apus. After Night Falls este un slot ce poate fi încercat chiar și gratuit dacă nu vrei să riști bani buni jucând jocul.

Efectele grafice ale slotului ies foarte bine în evidență și susțin tematica slotului. Informațiile legate de liniile de plată și spinuri sau miza plasată în fiecare rundă sunt informații care au fost integrate în ecranul de joc folosind design-ul grafic și tehnici de animație. Vei vedea că unul dintre cele mai interesante lucruri legate de acest slot sunt tamburii și liniile de plată. After Night Falls este un slot lansat în 2022, cu 30 de linii de plată, un ecran cu 5 tamburi și posibilitatea de a câștiga un jackpot de 250x miza ta. Slotul a fost programat de către cei de la Betsoft pentru a avea un RTP funcțional de 97.2%, o performanță foarte greu de egalat.

Cleopatra’s Gold

Cleopatra a fost regina egiptului pentru foarte mult timp, lucru ce le-a oferit tuturor șansa de a putea fi martori la cum ar fi putut să trăiască o regină care domnea peste milioane de supuși. Cleopatras Gold a fost produs de către cei de la RTG și este un slot cu un jackpot progresiv extrem de eficient. Slotul a fost programat special pentru a avea 20 de linii de plată, 5 tamburi și un pariu minim de 1 credit pentru fiecare linie. Cleopatras Gold este un slot cu un ecran de joc foarte atractiv și plin de oportunități. RTP-ul acestui slot este de 95%, iar eficiența și frecvența câștigurilor este una destul de mică având în vedere că anul 2022 vine numai cu sloturi care oferă câștiguri în cantități mai mari.

Ecranul de joc din Cleopatras Gold este cu tematică egipteană, unde cele mai multe elemente de pe ecranul de joc fac trimitere la cultura și tradițiile erei egiptene. Pe ecranul de joc se află foarte multe simboluri egiptene, fiecare buton și informație fiind special creată pentru a respecta trendurile egiptene.

Champions Cup

Cupa campionilor este un slot foarte bine dezvoltate și creat astfel încât să poată oferi utilizatorilor un serviciu perfect de gambling și joc la sloturi. NetEnt este compania care a dezvoltat acest slot și este programat pentru a avea 5 tamburi și 20 de linii de plată care dezvoltă câștiguri pentru fiecare utilizatori. Slotul Champions Cup are simboluri WILD, oferă jucătorilor efecte speciale atunci când se lansează pe ecran numai fazele de penalty. NetEnt este unul dintre cei mai buni dezvoltatori de sloturi din lume și creează în permanență produse de calitate pentru fiecare țară. Champions Club este un slot special creat pentru cei care iubesc și apreciază acest sport, fotbalul. Fiind un sport dedicat celor care urmăresc fotbalul ca pe o plăcere și nu ca pe o afacere. Slotul este un exemplu foarte bun pentru jocurile care generează venituri.

Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 este un slot bazat pe un principiu foarte diferit, dar care te va atrage imediat în lumea acestui joc. Jucătorii au la dispoziție un ecran plin de benzi desenate și personaje îndrăgite, dar care sunt destinate numai celor care cunosc foarte bine industria.

Jack Hammer 2 a fost produs de către cei de la NetEnt, are 50 de linii de plată, un ecran de joc plin cu 5 tamburi de simboluri, dar îți oferă și oportunitatea de a câștiga un jackpot de 500x miza ta. Un alt lucru foarte important ce trebuie menționat despre acest slot este RTP-ul de 97.1%.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune sloturi pe care le vei putea juca în 2022 pentru a genera niște profituri mari sau foarte mari. Depinde numai de tine cât de bine poți stăpâni pofta de joc. Nu uita că sloturile sunt un foarte bun generator de relaxare și distracție.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.