Se lanseaza abonamentele pentru primele luni ale anului 2016 la Sala Radio!

0

 in lista de dorinte pentru anul care vine v-ati propus sa va acordati mai mult timp pentru activitati placute si muzica buna ? Atunci grabiti-va sa va asigurati un loc la cele mai frumoase evenimente muzicale ale anului 2016, la Sala Radio ! 

Concert de valsuri si polci, La Favorita – opera lui Gaetano Donizetti in cadrul traditionalului proiect anual de opera rara, in concert la Sala Radio, Seara Mozart sau Seara Beethoven, importanti artisti romani cu o frumoasa cariera in strainatate – ca violonistul Vlad Stanculeasa, mezzosoprana Ruxandra Donose, tenorul Ștefan Pop s.a. – acestea si multe altele sunt evenimente la care sunteti invitati in primele luni ale noului an, la Sala Radio. ii veti revedea, de asemenea, pe solistii concertisti ai Orchestrelor si Corurilor Radio – Alexandru Tomescu, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Razvan Suma, Dana Borsan, Cristina Anghelescu – si va veti bucura, pe langa evenimentele de muzica clasica, de concertele de jazz propuse de Big Band-ul Radio si de cele de folclor oferite de Orchestra de Muzica Populara Radio.
 
Asadar, pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale inceputului de an 2016, va propunem, incepand din data de 2 decembrie 2015, abonamentele pentru perioada ianuarie-martie 2016 a stagiunii de la Sala Radio.
Va asteptam asadar la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00. 
Programul este :
de luni pana vineri, intre orele 9.00-18.00 ; 
in zilele de concert/spectacol din timpul saptamanii : 09:00-20:00 ;
in zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 si 15:00-20:00 (casa este inchisa sambata si duminica in zilele fara concert).
 
Abonamentele sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiunea Orchestrelor si Corurilor Radio, cu exceptia concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio. 
 
Preturile la abonamente (perioada ianuarie-martie 2016):
 
– Abonamente de acces:
– categoria I –  340 lei
– categoria a II-a – 272 lei
– categoria a III-a –  204 lei
 
 
– Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
– categoria I redus – 204 lei
– categoria a II-a redus – 163 lei
 
 
Biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se achizitioneaza on-line doar prin reteaua Eventim (www.eventim.ro). 
Abonamentele de acces cu pret intreg sunt disponibile si pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si la casa de bilete a Salii Radio. Cele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate. 
 
Pentru alte informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio va rugam sa consultati site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  
 
________________________________________

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.