Sanito si produsele de hartie!

0

Sanito.ro este un furnizor de incredere pentru multe afaceri din domeniul Horeca si al saloanelor de infrumusetare si medicale, deoarece ofera o gama vasta de accesorii si produse curatenie, produse hartie, sapunuri lichide, dezinfectanti, dispencere si multe altele. Fara Sanito.ro, multe birouri din Romania nu ar mai fi la fel de curate, mai ales daca ar lipsi rola de hartie atat de indispensabila.

Intr-un salon putem gasi urmatoarele rola prosop hartie, role medicale si prosoape coafor, acestea asigura ca urmatorul client nu va atinge nimic din ce a atins clientul precedent. Este o idee foarte utila si practica, care nu necesita investitii mari.

Au existat nenumarate dezbateri cu privire la cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de uscatoare de hartie sau electrice, iar rezultatele au constatat ca uscatoarele de mana proiecteaza doar mai multi germeni in jurul unei camere, astfel incat hartia este cel mai bun pariu pentru a o pastra curata.

Prosoapele de hartie aduc o multime de avantaje, si astfel pot fi solutia perfecta pentru unitatea dvs. sau va pot convinge sa le adaugati ca supliemnt la uscatoarele de mana existente. Unele beneficii ale prosoapelor de hartie includ curatarea scurgerilor, oferirea unui mod fara germeni de deschidere a usilor orientate spre interior si curatarea suprafetelor sau a hainelor.

In ultimii ani, industria infrumusetarii a inceput si aceasta sa isi doreasca sa fie mult mai eco. Astazi, saloanele fac trecerea la a fi mai ecologice prin utilizarea produselor mai putin daunatoare, reducand consumul de hartie, alegand asistentul digital de salon precum Versum si folosind prosoape de unica folosinta! In plus, poate ce va vom spune este ceva la care probabil nu va asteptati: prosoapele de hartie de unica folosinta sunt mult mai ecologice decat cele din bumbac.

Sigur, nu sunt ceva elegant in comparatie cu un prosop de bumbac cu logo-ul unui salon brodat, dar daca scopul vostru este sa aveti un salon ecologic, atunci obtinerea acestora este o necesitate. Chiar inainte de fabricarea prosoapelor de bumbac, acestea consuma deja o cantitate substantiala de resurse. Bumbacul necesita mult spatiu si apa pentru a creste – iar consumul de apa este si mai mare dupa ce bumbacul este introdus in prosoape (prin spalare frecventa). Prosoapele de unica folosinta, pe de alta parte, reduc consumul de apa si electricitate cu cel putin 65%.

Cel mai bun avantaj dintre toate, nu mai trebuie sa va grabiti sa va spalati, sa va uscati si sa va pliati prosoapele din salonul de infrumusetare – exista multe marci excelente de prosoape de unica folosinta pe piata, care se adreseaza in mod special afacerilor din industria parului si a frumusetii! In plus, este posibil ca clientii dvs. sa favorizeze respectul fata de ecologie, asa ca acest lucru le ofera un alt motiv pentru a va alege salonul!

Gama de consumabile hartie de la Sanito.ro asigura clientilor un flux de prosoape si hartie continua la preturi avantajoase. Marele avantaj Sanito vine odata cu posibilitatea de a finaliza comenzile online, iar apoi pot fi trimise oriunde in Romania!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.