.
3

Rochiile de mireasă prințesă rămân în trend și anul acesta! Iată câteva modele spectaculoase!

0

Atunci când ne gândim la nuntă, cu toții ne imaginăm un eveniment grandios, cu o puternică încărcătură emoțională. Căsătoria este momentul în care două persoane își unesc destinele și intră fericite într-o nouă etapă, în viața de familie. Pentru că este o ocazie atât de specială, mirii își doresc ca petrecerea de nuntă să iasă perfect, ceea ce înseamnă că trebuie să organizeze acest eveniment cu o mare atenție la toate detaliile.

În această zi de poveste, mireasa este protagonistul, persoana în jurul căreia se învârte toată acțiunea. De aceea, reprezentantele sexului frumos se preocupă în mod deosebit de look-ul pe care îl abordează la acest eveniment special. Cele mai multe aleg modele de rochii de mireasa printesa, care se pare că vor rămâne veșnic în trend.

Dacă îți dorești o ținută extrem de elegantă și rafinată, care să îți ofere confort absolut și libertate de mișcare, cu siguranță un astfel de model va fi perfect pentru tine.

Pentru că partea de jos a ținutei este voluminoasă, această rochie se potrivește pentru toate tipurile de siluete, indiferent de înălțime sau de kilograme. Rochiile de mireasă prințesă oferă marele avantaj de a ascunde imperfecțiunile și de a-ți pune în evidență atuurile. Optând pentru un astfel de model, ai siguranța că te vei simți cea mai frumoasă femeie din lume, în ziua cea mare și că vei radia de fericire. Încrederea în sine va atinge cote maxime, fapt ce se va observa din atitudinea ta.

Este important ca fiecare mireasă să se simtă frumoasă și specială, ori de câte ori se privește în oglindă, de aceea trebuie să îți alegi cu grijă ținuta. Dacă lucrezi cu profesioniști din domeniu, cu siguranță vei reuși să găsești rochia visurilor tale, care să te reprezinte și să te mulțumească în totalitate.

rochii de mireasa printesa

Iată câteva modele de rochii de mireasă prințesă fermecătoare din care te poți inspira:

Rochie cu corset brodat

De obicei, elementul de efect al unor rochii prințesă este reprezentat de partea superioară a acestora, corsetul fiind un detaliu ce poate lua extrem de multe forme. Dacă îți dorești să te simți ca o adevărată prințesă, un corset brodat îți va oferi un look de poveste. Acest detaliu va face ca ținuta să fie prețioasă și extrem de elegantă, evidențiind în mod subtil și finuț zona bustului.

Decolteu adânc în V

Ești o fire seducătoare, care adoră stilul subtil sexy? Atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de acest model de rochii de mireasă prințesă! Partea inferioară a ținutei va păstra caracterul “cuminte”, în timp ce corsetul oferă un aer senzual. O astfel de ținută reușește cu succes să îți scoată în evidență feminitatea și să te poziționeze în centrul atenției la marele eveniment din viața ta.

Tulle în scări

Un astfel de model de rochii de mireasă îți garantează că reușești să atragi privirile ca un magnet! Partea de jos, extrem de vaporoasă, este diferită de tulle-urile pentru care femeile optează de obicei. Acest element te va scoate în evidență prin farmecul aparte pe care fusta cu design în scări îl are.

Iată prin câte moduri te poți face remarcată la cea mai specială zi din viața ta! Trebuie doar să alegi un atelier de croitorie profesionist, care te ajută să alegi modelul de rochii de mireasă prințesă care se potrivește perfect cu preferințele și silueta ta!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.