Lansare Renault Master

0

Vineri 24 septembrie, incepand cu ora 12.30, la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea, va avea loc evenimentul de lansare al noului Renault Master.

 

Noul Master dispune si de un sistem performant de climatizare, cu comenzi electrice precise si usor de utilizat, iar izolarea termica si fonica a cabinei este deosebit de eficienta. Toate motorizarile disponibile pe noul Master sunt echipate cu un amortizor care filtreaza vibratiile.

Pentru toate motorizarile, noul Renault Master propune o cutie de viteze mecanica in 6 rapoarte. Toate motoarele existente pe noul Master raspund normelor de depoluare Euro5.

Pretul de lansare pentru noul Renault Master incepe de la 16.400 Euro, fara TVA (20.336 Euro cu TVA; pret valabil pentru versiunea Sasiu Cabina Simpla, 2.3 dCi 125 CP; taxa de poluare: 0).

 
Pentru clientii care opteaza pentru finantare prin Renault Finance, Noul Master este disponibil cu avans incepand de la 3.000 Euro cu TVA si dobanda 0%. De asemenea, pentru acesti clienti, primele trei revizii sunt oferite cadou.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.