Ecran Club – alpinism in Bucuresti

0

Bucurestenii pot face alpinism in off sezon la Ecran Club, literalmente. Centrul de escaladare panou Ecran Club apartine cluburilor sportive, Alpin Club Carpatic si Sportiv Bucuresti, si este dedicat celor pasionati de alpinism,  bouldering si escaladari de orice fel. Escaladare panou  este un sport care antreneaza si corpul si mintea. Este atat un exercitiu fizic complex, care poate inlocui o sedinta de aerobic sau fitness, cat si un exercitiu de concentrare mentala.

Ecran Club detine o structura artificiala de escalada cu o suprafata de 190 mp, o inaltime de 6 m si o intindere desfasurata de cca 30 m.Clubul pune la dispozitia clientilor echipament specific de escalada – coarda, ham, echipament de filat, iar activitatea din centrul de escaladare este atent supravegheta de instructori specializati.

Escaladare panou este un sport care poate fi practicat atat de incepatori cat si  de cei care au experienta. Pentru incepatori Ecran Club organizeaza o sedinta de initiere la un pret special. O sedinta pentru 2 persoane care isi doresc sa invete totul despre tehnicile de escaladare si sa-si testeze limitele si puterea fizica si psihica, costa 58 Lei, valaorea reala a unei astfel de sedinte este de 100 Lei. Reducerea de 42% poate fi obtinuta doar cu voucherul achizitionat prin www.e-redus.ro .
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.