Remodelare corporala in centrele spa din Bucuresti

0

Remodelarea corporala cu Cellu M6 este o tehnica folosita cu succes in toate clinicile de infrumusetare din Statele Unite. De curand, aceasta tehnica de infrumusetare a fost introdusa si in centrele spa din Bucuresti.

 

Echipamentele de ultima generatie Cellu M6 permit ca, numai in cateva sedinte, sa scapi de celulita si kilogramele in plus nedorite, prin tehnici ca: ultrasunete, microdermabraziune, mezoterapie fara ace, endermologie sau reflexoterapie. Pe langa elimnarea straturilor de grasime si a tesutului adipos, Cellu M6 aduce si beneficii ca: drenajul limfatic, tonifierea si tratarea pielii lasate si imbunatatirea circulatiei sangelui.
Exista si tratamente faciale cu LPG Cellu M6, tratamente ce includ: reducerea ridurilor fine, hidratarea, liftingul facial non-chirurgical si stimularea producerii de colagen.
 

Aparatura de remodelare corporala Cellu M6 poate fi testata acum in mai multe centre spa din Bucuresti, un abonament Cellu M6 de 20 sedinte (35 min/sedinta) plus costum Cellu M6 si gratuit 2 sedinte de LPG Cellu M6 facial costa 1700 lei. 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.