Glutei saltaretzi in BAMBOO

0

Tot auzeam de noul Bamboo. Impresia mea in legatura cu acest loc al pierzaniei era mult mai jos, la asta concurand si aspectul vechi, pe care il gaseam cam nesarat.
Dar acum lucrurile stau cu totul altfel. Si sunt foarte cinstit cand afirm asta, in pofida faptului ca antipatizez destul de mult conducerea italiana a lantului horeca din care face parte si Bamboo.
E la nivel occidental inalt, si asta mi-a intarit-o (impresia) si un italian destul de umblat prin lume. Este un lux epatat dar in limita bunului gust, fir-ar sa fie, ca tare I-as mai fi injurat. Nu-mi plac fitzele, dar asta e una elegant dramuita.
Preturile sunt in stare sa-ti dea zambete reci, dar daca te uiti la masinile parcate la intrare (de la Bentley in sus) ar trebui sa nu fie o surpriza. By the way, parcarea este singurul lucru prost de acolo; e o inghesuiala de nedescris si total neorganizata.
Gagici sunt grup si stup, pentru toate gusturile dar (atentie!) nu si pentru toate buzunarele.
O nota interesanta o dau dansatorii profesionisti care electrizeaza desu-urile feminine; sunt chiar buni!
Nota zece pentru dansatoarea cu portjartier roz din partea noastra; sunt convins ca gluteii din dotare, cei perfect rotunzi si smucitzi in toate directiile rozei vanturilor, ar putea face pe 99% din barbati sa omoare pentru ei.
Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.