Programul bancilor de Paste

0

Cu exceptia catorva unitati bancare aflate in marile magazile, toate celelate banci nu vor avea program de lucru cu publicul in perioada sarbatorilor de Paste, respectiv pe 3, 4 si 5 aprilie.

 

Sucursalele BCR din Bucuresti si din tara nu lucreaza cu publicul in zilele de 3, 4 si 5 aprilie, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri.

 

Unitatile BRD Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica, iar luni, majoritatea agentiilor BRD vor fi inchise, cu exceptia celor din incinta centrelor comerciale din Bucuresti si din tara, precum Carrefour, Kaufland, Auchan.

 

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise in zilele de 3,4 si 5 aprilie 2010, cu exceptia unitatilor din marile centre comerciale.

 

Unitatile Bancii Transilvania vor avea program cu publicul sambata, 3 aprilie, intre orele 9.30 si 12.30. Toate unitatile BT vor fi inchise duminica, iar luni vor fi deschise doar unitatile din centrele comerciale, in functie de programul fiecarui centru.

 

Unitatile CEC Bank vor avea program normal de lucru cu publicul vineri, urmand sa fie inchise sambata, duminica si luni.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.