Profita de masura 3 – granturi pentru investitii de pana la 200.000 Euro

0

Este o mare pierdere pentru romani faptul ca oamenii nu cred sau nu solicita ajutoarele financiare care li se pun la dispozitie. Imi amintesc ca se acordau subventii pentru incalzire si pensionari cu 700 de lei nu depuneau dosarul, motivand:

Fiecare are greutatile sale, iar statul care a gandit acest program nu a verificat daca persoana respectiva are copii doctori sau profesori, ci s-a gandit ca este indreptatita sa primeasca ajutorul.

Consider ca reprezinta o forma de delasare, de lasitate sa nu depui actele pentru masura 3 – granturi pentru investitii de pana la 200.000 Euro daca domeniul tau de activitate indeplineste toate criteriile de eligibilitate.

Trebuie sa fii atent sa bifezi toate conditiite mentionate. Nu poti aplica pentru fondurile destinate tinerilor fermieri din tara, daca ai 50 de ani, desi nu mi se pare corecta discriminarea pe criterii de varsta.

Nici nu poti sa soliciti finantarea pentru tineri fermieri din diaspora, daca in strainatate ai lucrat in constructii.

Masura 3 de redresare economica reprezinta o oportunitate pe care nu ai voie sa o ratezi, fiindca sunt in joc o multime de bani, iar investitiile raman.

Pe site-ul firmei care asigura prosperitatea afacerilor din tara sunt afisate datele de contact care te duc la un specialist capabil sa te consilieze si sa iti scrie proiectul pentru obtinerea unei finantari.

Site-ul se comporta ca un canal de comunicatii interactiv. Doresti sa postezi un anunt prin care sa rezolvi una dintre problemele economice cu care se confrunta afacerea ta? Ai la dispozitie rubrica: Adauga anunt. Sa vedem ce anunturi poti adauga pe site:

-vanzare afacere. Trebuie sa descrii afacerea respectiva, sa fixezi un pret si sa iti lasi datele de contact si este foarte posibil ca in cateva zile sa incasezi banii. In acest moment cele mai cautate afaceri sunt: vanzare inghetata, linie automata masti unica folosinta, service auto, magazin online.

-cumparare afaceri puse la punct cu personal si cu contractele facute anterior. Ti se ofera detaliile necesare, sa stii daca merita sa investesti sau nu.

-promovare servicii. Site-ul iti permite sa iti promovezi serviciile in toata tara, nu numai in orasul in care locuiesti sau in zona ta. Inafaceri.ro este un site de prestigiu, iar prezenta anuntului tau aici va atrage clientii. In plus, pe site poposesc oameni de afaceri potenti din punct de vedere financiar, deci oportunitatile sunt nenumarate.

Nu stii de unde poate sa apara un asociat care iti ofera o parte din capital, care iti pune la dispozitie ateliere sau depozite.

-finantari de toate tipurile, oferite de guvern, de Uniunea Europeana, de banci, de persoane care doresc sa sustina mediul de afaceri.

La sectiunea Oportunitati gasesti si marfuri de calitate exceptionala la cele mai bune preturi si imprumuturi in conditii avantajoase, dar si parteneriate sau propuneri de colaborare.

Oamenii pierd fondurile europene, fiindca o alta mentalitate ii indeparteaza de ele. Se crede ca este floare la ureche sa scrii un proiect eligibil si ca oricine poate sa realizeze unul.

In realitate, sunt necesare experienta in scrierea programelor si cursuri de formare continua, adica pregatire de specialitate.

Nu trebuie sa te resemnezi, gandind ca sunt greu de gasit astfel de persoane, fiindca tot specialistii de la firma prezentata mai sus sunt capabili sa scrie programe eligibile pentru obtinerea finantarii.

Abordeaza corect aceste fonduri europene sau guvernamentale si le vei primi, fiindca sunt gandite ca sa ajute economia romaneasca!

Mi-ar placea sa vand inghetata in parcuri sau la coltul strazii, sa citesc fericirea din ochii copiilor care o consuma. M-as simti insa mult mai bine sa am o gelaterie care sa fie plina mereu. Oamenii sa intre, sa comande inghetata si sa o manance la mese sau sa plece cu cornetele sau paharele pline cu desertul apetisant pe strada.

Dar si o cafenea ar fi buna. O cafenea cu o sala luxoasa prevazuta cu candelabre scumpe si mobilier de arta in care sa se bea cea mai buna cafea si specialitati renumite pe baza de cafea, ciocolata calda si ceaiuri aromate.

Cu toate ca acest vis pare indraznet, el poate fi indeplinit cu ajutorul firmei prezentate mai sus si a informatiilor de pe site.

Intr-o buna zi pot gasi pe site un anunt in care cineva va declara ca vinde cafeneaua din casa boiereasca la un pret accesibil.

As fi genul de patron care din cand in cand isi face aparitia, sa vada cat de multumiti sunt clientii si sa le multumeasca pentru faptul ca i-au trecut pragul.

O cafenea cu muzica buna, cantata seara tarziu, cu lumanari parfumate pe mese, cu boluri pline de flori proaspete si cu mici atentii din partea casei oferite de la intrare.

O cafenea cu parfum de poveste, o cafenea care sa te faca sa crezi ca raiul se afla pe pamant si ca nu il poti experimenta pana nu bei cafeaua din acel loc.

Mai pot eu sa vizez la afacerea personala, din moment ce sunt un biet bugetar cu peste 25 de ani vechime?

Nimeni nu ne poate taia aripile visului indraznet. Stiu pe cineva care a inceput Facultatea de Drept la 40 de ani, dupa ce a profesat zeci de ani ca medic veterinar.

Nimic nu l-a impiedicat sa ajunga judecator si sa i se indeplineasca dorinta.

Poate experienta acumulata ca bugetar ma va ajuta sa fiu o patroana excelenta de cafenea, o cafenea de poveste dintr-o casa boiereasca.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.