O trotineta electrica puternica si foarte accesibila ca pret

0

Trotineta electrica reprezinta o alternativa extrem de eficienta pentru a va putea transporta rapid si eficient, astfel incat sa puteti lasa masina in parcare in zilele si intervalele foarte aglomerate, in timpul orelor de varf atunci cand timpul pierdut in trafic este unu foarte mare.

Trotinetele electrice sunt de diferite dimenisuni si puteri, deci si preturile sunt de asemenea foarte variate, dintre cele mai accesibile si pana la cele mei scumpe dar si performante si calitative din toate punctele de vedere.

De exemplu, daca doriti sa achizitionati o trotineta electrica puternica, care sa va ofere si un pret acceptabil, pentru un buget decent dar care sa ofere si performante crescute si autonomie ridicata, aveti solutia la numai un simplu click distanta.

Este vorba despre trotineta electrica pliabila RYDE 600 – seria 10”, care se poate considera un mijloc de transport foarte rapid si eficient, chiar inovator am putea spune. Trotineta vine dotata cu un motor electric de 600 de W, care este alimentat de o baterie 52V, 18.2 Ah, Litiu-ion care promite o autonomie impresionanta de aproximativ 65 – 70 de km. Aceasta autonomie poate varia in functie de mai multe aspecte, autonomia declarata fiind calculata la o viteza maxima de 55 km/h ce poate fi limitata la 15 – 25 km/h, in functie de programul ales.

Dupa cum am spus, motorul este de 600 de W si este de tip HUB Brushless astfel incat sa poata garanta eficienta maxima indiferent de conditii si un ciclu de viata cat mai lung. Motorul este proiectat astfel incat sa fie suficient de puternic pentru a face fata provocarilor din viata de zi cu zi dar este in acelasi timp extrem de silentios. De asemenea, este de mentionat si faptul ca trotineta beneficiaza si de certificare ISO 9001.

In ceea ce priveste viteza de deplasare, aceasta se poate regla pe 3 viteze – 15/h, 25/h sau 50 km/h moment in care este dezactivata limitarea vitezei. Afisajul este digital si se realizeaza prin intermediul unui display inteligent.

Deoarece am precizat mai devreme faptul ca autonomia poate sa varieze in functie de mai multi factori, unul dintre acestia fiind reprezentati de greutatea utilizatorului, trotineta fiind proiectata pentru a sustine o greutate maxima de 150 kg. De asemenea, autonomia poate varia si un functie de tipul drumului pe care circulati, caz in care daca este vorba de pante multe si abrupte, aceasta va putea scadea.

Motorul trotinetei RYDE 600 – seria 10”, poate furniza puterea maxima la urcarea in rampa atunci cand inclinatia este de 0 – 25 de grade, iar aproximativ 50 – 60% din puterea maxima atunci cand inclinatia este de 25 – 60 de grade.

Trotineta vine la pachet cu un sistem de semnalizare, incarcator de 58.8 V, lumini LED laterale, pompa, toolkit si manualul de utilizare, iar pentru siguranta, dispune de cheie de blocare/deblocare electronica.

RYDE 600 – seria 10” este foarte usor de manevrat, avand o greutate redusa. Plierea se face foarte usor si rapid, fiind necesar doar sa urmati cativa pasi foarte simpli.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.