Compania DDD este singura din Romania care ofera servicii complete in lupta cu Coronavirusul

0

In momentul in care a aparut primul caz de Coronavirus nimeni nu si-a inchipuit ca acest virus va ucide sute de mii de persoane. Din pacate, acest scenariu s-a intamplat motiv pentru care in momentul de fata sute de mii de familii din toata lumea plang la gandul ca persoane iubite nu mai sunt in viata din cauza acestui virus. Din momentul in care pandemia cauzata de catre Coronavirus a ajuns si in tara noastra, autoritatile publice au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a stopa raspandirea acestui virus. Apelarea la serviciile oferite de catre firmele de dezinfectie a fost una dintre cele mai eficiente modalitati de stopare a raspandirii Coronavirusului.

Compania DDD a resit sa combata Coronavirusul

Compania DDD, prima si singura firma d.d.d din tara noastra, certificata CEPA, si-a utilizat toate cunostintele si echipamentele detinute pentru a lupta impotriva acestui perfid virus. Din fericire, eforturile zilnice depuse de catre personalul care lucreaza in cadrul acestei companii au dat roade, reusind sa scoata spitalul Gerota din Capitala, din carantina. Aceasta reusita a fost un adevarat succes avand in vedere ca acest spital a fost unul dintre cele mai afectate spitale. Scoaterea acestui spital din carantina nu a fost singurul succes reusit de catre aceasta companie. De la inceputul pandemiei, compania DDD a realizat peste 300 interventii curative contra Coronavirusului, ceea ce face ca aceasta companie sa fie cea mai eficienta companie d.d.d care a luptat si lupta in continuare impotriva Coronaviruslui, in tara noastra. Datorita priceperii dovedita atat de interventiile realizate dar si de certificarile detinute, compania DDD se afla in stransa colaborare cu foarte multe institutii publice sau private. MAE, MAI, Senatul Romaniei, Banca Nationala a Romaniei, Curtea de Conturi, ANAF, magazinele Profi, etc.

Poarta decontaminare este cea mai eficienta solutie propusa in lupta contra Coronavirus

Pentru ca firmele si institutiile sa poata relua activitatea este necesar ca administratorii acestora sa ia toate masurile necesare pentru prevenirea si combaterea coronavirusului.

Compania DDD ofera cel mai eficient serviciu pentru prevenirea si combaterea acestui virus. Acest serviciu se adreseaza tuturor institutiilor publice, private sau firmelor care doresc sa asigure personalului sau clientilor climatul necesar pentru ca acestia sa se simta in siguranta in ceea ce priveste Coronavirus. Modul de functionare al acestei porti este foarte simplu si rapid. In procesul de decontaminare sunt utilizate solutii virucide sau biocide care nu pun in pericol sanatatea oamenilor dar care sunt extrem de eficiente in procesul de decontaminare. Pentru ca o persoana sa se poata decontamina este necesar ca aceasta sa isi dezinfecteze mainile cu solutia dezinfectanta aflata la intrarea pe sub poarta. Dupa realizarea dezinfectiei mainilor, persoana paseste pe covorul dezinfectant aflat la intrarea pe sub poarta. Acesta are rolul de a decontamina talpile incaltamintei purtata. Pentru o decontaminare completa, poarta este setata pentru a detecta prezenta umana in momentul in care omul paseste pe covor. In momentul detectarii prezentei umane porneste sistemul de pulverizare a substantei dezinfectanta care are rolul de a decontamina in intregime persoana.

DDD ofera chiar si un protocol de dezinfectie coronavirus SARS – COV – 2, ce a fost elaborat impreuna cu specialistii DDD ( microbiolog, inginer de mediu, inginer agronom, medic veterinar ), si chiar impreuna cu cei de la DSP, pentru cazurile in care este confirmat pozitiv un caz de COVID – 19. Astfel, riscurile de raspandire ale acestui virus sunt eliminate 100%.

Concluzii

In lupta contra Coronaviruslui, compania DDD a dovedit un nivel ridicat de profesionalism, implicare sociala dar si faptul ca este singura companie d.d.d din tara noastra, capabila sa lupte eficient impotriva Coronavirusului. Utilizarea celor mai eficiente solutii, care nu pun in pericol sanatatea omului dar si detinerea celor mai performante dispozitive, cum ar fi poarta decontaminare, sunt doar doua dintre motivele pentru care aceasta companie este partenerul de incredere al unui numar foarte mare de institutii publice sau private din tara noastra. Chiar daca pare ca ce a fost mai rau a trecut in ceea ce priveste pandemia creata de catre Coronavirus, trebuie luate in continuare cele mai profesioniste masuri pentru prevenirea si combaterea Coronaviruslui. Astfel de masuri sunt oferite doar de catre compania DDD.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.