Narghilea cu tutun sau fara, tu pe care o preferi?

0

Narghileaua câștigă tot mai multă popularitate în România, așa că din ce în ce mai multe persoane aleg să o încerce. Fie că sunt fumători în mod obișnuit, sau preferă strict narghileaua și nimic mai mult, obiceiurile de consum diferă de la o persoană la alta. Iar ce mai adesea, mari lupte se dau între alegerea unei narghilea cu tutun sau fără. Așa că acesta este și subiectul articolului nostru.

Drept urmare, dacă și tu oscilezi între a alege să folosești tutun sau nu pentru narghileaua ta de acasă, atunci acest articol te poate ajuta să faci o alegere potrivită pentru tine.

De asemenea, ai mai putea avea în vedere să ieși la o narghilea în București, acolo unde poți testa mai multe opțiuni iar astfel vei acumula experiența necesară pentru a alege doar ce-i mai bun. În acest mod, poți afla mai ușor care este alegerea optimă pentru gusturile și preferințele tale.

Narghilea cu tutun sau fără?

Fără aromă, narghileaua probabil că nu ar fi beneficiat de popularitatea de care se bucură astăzi. Drept urmare, există diferite modalități de a oferi fumului aromă, iar printre ele se află tutunul, pietrele minerale sau chiar pastele pentru narghilea.

Tutunul este folosit adesea pentru a oferi aromă unei narghilea. Cel mai des, plantele de tutun sunt amestecate cu melasă și arome, iar astfel se obține un amestec interesant ce oferă o aromă care persistă mult timp și oferă nu numai o stare foarte plăcută de relaxare, ci și o atmosferă plăcută în întreaga încăpere. În plus, scapi de mirosul clasic de tutun care adesea se întipărește peste tot, ceea ce nu e tocmai foarte plăcut.

Tutunul folosit pentru narghilea trece, în mod obișnuit, printr-un atent proces de prelucrare, fiind selectat, curățat, uscat și amestecat apoi cu melasă și diferite arome atât naturale cât și artificiale. Iar în final rezultă o experiență de neuitat, ce te va convinge probabil să optezi pentru narghileaua cu tutun.

Dar există și alte moduri de a oferi aromă unei narghilea, iar o altă metodă populară este reprezentată de pietrele minerale.

Piatra minerală reprezintă o alternativă grozavă în momentele în care nu dorești să fumezi tutun. Nu conține nicotină sau gudron, așa că poate fi considerată a fi o opțiune mai sigură și mai sănătoasă. Mai mult decât atât, pietrele minerale nu produc fum, ci aburi, iar astfel plămânii vor fi mult mai bine protejați, neexistând sedimente. În plus, pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp, o simplă curățare fiind cel mai simplu mod de a readuce la viață pietrele minerale.

Mai există și opțiunea de a folosi pastă pentru narghilea. Aceasta conține în mod natural diferite arome, dar nu și tutun. Totuși, poate fi amestecată cu tutun sau chiar cu minerale, iar de aceea beneficiază de atât de multă popularitate.

În plus, nu conțin nicotină sau gudron, așa că persoanele care înainte de a fuma la narghilea se preocupă de starea de sănătate, aleg adesea să folosească pasta pentru narghilea.

Acestea fiind prezentate, suntem curioși să aflăm care sunt preferințele tale atunci când fumezi narghilea: folosești tutun, sau optezi mai degrabă pentru pietrele minerale sau pentru pasta de narghilea?

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.