Muzeul de Geologie celebreaza 20 de ani in Noaptea Muzeelor 2010

0

Muzeul National de Geologie (MNG) organizeaza, in perioada 14 – 16 mai, o serie de manifestari menite a marca implinirea, in 2010, a 20 de ani de la deschiderea si inaugurarea oficiala.
Punctul culminant va fi constituit de „Noaptea Europeana a Muzeelor” – editia a VI-a.

Activitatile vor debuta vineri, 14 mai, la ora 10.00, cu expozitia temporara de ceramica de Horezu „Pamantul ne vorbeste..”, dar si cu traditionalul targ de cristale, flori de mina si bijuterii. Ceramica de Horezu va putea fi admirata in curtea interioara, iar florile de mina si cristalele se vor gasi in muzeu.

Noaptea Muzeelor 2010 se deschide efectiv, la ora 19.00, cu spectacolul de teatru „Te iubesc! Te iubesc?” dupa „Zapezile de altadata”, de Dumitru Solomon. 
Accesul va fi gratuit in limita locurilor disponibile.

Momente spectaculoase de jonglerie, echilibristica si nu numai vor fi oferite, incepand cu ora 20.00, de catre membrii trupei PARADA.

La ora 21.00 va incepe un spectacol de muzica romaneasca. Pe scena vor evolua Alina Sorescu, Andreea de la Amadeus si Senti.

Pasionatii de lectura sunt asteptati, de la ora 23.00, in holul central al muzeului, unde va avea loc lansarea neconventionala a cartii „In fiecare zi, Dumnezeu se roaga la mine” – autor Chris Simion.

 

Noaptea Muzeelor 2010 se va incheia la ora 01.00. Pana atunci, vizitatorii pot gusta produse traditionale romanesti.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.