Masajul anticelulitic – tehnica moderna de remodelare corporala

0

O noua tehnica de remodelare corporala este masajul anticelulitic, masaj considerat remediul cel mai eficient impotriva celulitei. Celulita este o alterare a tesutului conjunctiv, datorata acumularii grasimii in zone cum ar fi: solduri, abdomen, regiunea lombara, partea superioara a bratelor, coapse; pielea capatand aspectul unei "coji de portocala".
 

Masajul anticelulitic, serviciu ce se regaseste in oferta tuturor saloanelor de remodelare corporala din Bucuresti, se efectueaza de 2, 3 ori pe saptamana si este coroborat cu un regim alimentar mai strict, consumarea zilnica a 2 litri de lichide, precum si cu multa miscare.

Masajul anticelulita se realizeaza prin framantarea zonelor afectate de celulita cu ajutorul unor creme reductoare sau uleiuri specifice.
Deoarece este un masaj intens, poate fi dureros, si, prin urmare, masajul celulitic este adaptat fiecarei persoane in functie de perceptia durerii, eliminandu-se factorul stress.

Centrele de remodelare corporala din Bucuresti, precum si saloanele de masaj, ofera servicii specializate in domeniul masajului anticelulitic, efectuate de maseuze profesioniste. Un atu in plus pentru a beneficia de serviciile acestor centre il reprezinta tarifele si pachetele promotionale, adaptate nevoilor si dorintelor clientelor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.