Let’s Rock & Roll

0

Fiecare bucurestean adolescent (sau la varsta la care mai merge in cluburi si la petreceri) este definit de un anumit stil de muzica. Dar cum eu sunt speciala (fiecare are ideile lui fixe), ascult mai multe genuri, printre care si rockul. Sincer nu-mi place genul ala de rock din care nu intelegi nimic pentru ca urla un nebun la microfon (Sepultura se exclude).
Am hotarat intr-o seara sa dau o raita prin Bucuresti sa vad ce mai gasesc interesant. Normal ca n-am plecat singura asa ca l-am tarat pe varul meu afara si I-am zis ca vreau sa ma distrez. In acel moment parca s-a intamplat ceva (i s-a aprins un beculetz) si mi-a zis ca stie un loc perfect pentru a bea bere si asculta muzica buna.
Asa am ajuns in H&H (Hard and Heavy). Pentru cei care stiu despre ce vorbesc, este situat pe langa The Jack, iar pentru cei care nu stiu, este pe langa Gara de Nord .
Am intrat cu o oarecare frica pentru ca nu stiam la ce sa ma astept. Ma gandeam ca voi gasi un club de rockeri nebuni care fac pogo si se imbata ca porcii. Surpriza a fost destul de mare. Este un loc destul de marisor impartit in trei camere, cu barul situat la mijloc. Primul meu gest cand am intrat a fost sa scot un cutit si sa tai fumul( cred ca faceam niste modele frumoase) dar am decis ca o las pe alta data. Am intrat intr-una dintre camere si m-am asezat la o masa. Am comandat o bere si am inceput sa analizez tot ce se intampla in jur. Muzica era ok (de la Janis Joplin la Napalm Death ). Am luat berea si am dus-o la gura iar primul meu instinct a fost sa scuip…avea gust de apa minerala cu chinina . In acel moment un tip a venit la mine si m-a intrebat de ce am luat bere din aceea, cand cea la halba este foarte buna si ieftina. I-am urmat sfatul si mi-am luat o bere la halba care intr-adevar este geniala.
Intrasem intr-o oarecare stare de oboseala asa ca m-am dus la bar si l-am intrebat daca poate sa puna o melodie aleasa de mine. Surpriza a fost destul de mare cand barmanul mi-a zis ca melodiile care se asculta acolo sunt solicitate de clienti. Sincer nu ma asteptam, dar am fost placut surprinsa. A doua mare surpriza a fost cand am inceput si eu sa ma desfasor si sa dansez (incercam si eu sa dau din cap) si un tip mare si pletos m-a calcat. M-a durut destul de tare pentru ca, stiu ca ma repet, era MARE. S-a intors spre mine si-a cerut scuze de cel putin zece ori si mi-a luat o bere in semn de iertare. Nu-mi venea sa cred ca mai exista astfel de oameni pe care chiar ii intereseaza de ce se intampla in jurul lor.
Atmosfera a fopst superba, fara urlete, aruncaturi de sticle sau tipete in semn de protest. Toata lumea se intelegea bine cu toti si surprinzator nimeni nu se imbatase (sau daca era asa erau niste actori foarte buni).
Hard and Heavy este genul de club unde in doua saptamani de mers regular ajungi sa-I cunosti pe toti si sa nu te duci niciodata acasa cu senzatia “Mai bine mergeam in alta parte”. De fiecare data cand o sa am chef sa beau o bere buna, sa ascult muzica si sa ma relaxez…o sa ma gandesc sa o fac “the hard and heavy way”.
Luana G.
Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.