Les Oliviades et le bon gout!

0

Olala, Merveilleux!
Extraordinar de placut decorat acest apendix al Sofitelului, cu nuante calde si pastelate de portocaliu amestecat cu maslina verde ce-ti dau senzatia de caldura si-un gust de Mediterana-n cerul gurii.
N-am stat mult sa ma foiesc pe scaunele din fonta masiva (culmea, extrem de confortabile!), si-a aparut o fata croita dupa chipul si-asemanarea unui model: vreo 1.80 inaltime si vreo 50 de kilograme. Altfel voioasa si plina de viata.
Mi-a recomandat Gambas la gratar cu orez, sparanghel si ciuperci de padure, si mare dreptate a avut: a fost excelent, cu o nota speciala pentru modul de pregatire al sosului si-al ciupercilor! Pana sa vina felul principal m-am trezit cu un castronel plin cu masline picante si un coshulet cu paine puse repede pe masa.
Desertul a fost Tiramisu clasic, sosit intr-o prezentare eleganta de pahar cu frunza de menta-n cioc. Aici poate-ar fi mers pishcoturile mai insiropate. Preturile sunt destul de maricele, dar nu mai mari decat la fitzele din oras.

O nota de bun simtz: acel coperto masliniu picant n-a fost de regasit pe nota de plata. Poate cei care cer 10 Ron pe cate doua felii de paine unse cu ulei si rosii citesc cu atentie randurile astea!

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.