Joburi in Bucuresti care te conduc spre independenta financiara

0

Inca esti de parere ca femeile nu sunt platite corespunzator in zilele noastre, indiferent daca lucreaza intr-un oras mare sau intr-unul mic?

Noi te contrazicem cu un studiu de caz actualizat, pe baza caruia iti vom prezenta cateva meserii bine platite, care nu necesita foarte multi ani de studii.

Reputation Manager – Acesta este cel mai nou job din aria PR-ului pe care il poti lua in calcul. Ganditi-va la orice institutie sau companie a carei reputatie trebuie sa fie, cu orice pret, una cat mai pozitiva in fata utilizatorilor online. Ce este de facut in acest sens? Intervine in grija unui astfel de manager sa se ocupe de consolidarea unei strategii optime pentru a creste reputatia unei companii, jongland cu paginile website-ului oficial sau cu platformele de Social Media pentru ca impresiile online din primele pagini Google sa fie unele pozitive.

Model de videochat – Lucrul intr-un studio de videochat de lux, in inima decorurilor de poveste si a sedintelor foto glamour, pare un vis pentru orice tanara care doreste sa obtina un job foarte bine platit in orasul Bucuresti. Ascensiunea acestui domeniu nu mai poate fi ascunsa in anul 2017, caci videochatul nu mai reprezinta un subiect tabu pentru femeile deschise, care aspira la un stil de viata prosper si comod.

 

Un model de videochat la studio Rich Girls Bucuresti poate confirma la orice ora faptul ca aceasta cariera ofera toate premisele pentru ca o femeie tanara sa fie 100% independenta din punct de vedere financiar, dar si multumita cu programul de lucru si cu echipa care o inconjoara.

In urma interviurilor cu modelele Rich Girls Studio din orasul Bucuresti, putem observa care sunt caracteristicile care atrag cel mai mult atentia tinerelor dornice sa-si inceapa o cariera in videochat in capitala: bonusuri motivante oferite in functie de performanta, programul flexibil care le permite desfasurarea altor activitati ce tin de mediul educational sau de cel personal, precum si accesul nelimitat la serviciile de infrumusetare, ingrijire personala, spa sau estetica faciala.

Arhitect de peisaje. Daca iubesti natura, atunci amenajarea gradinilor, a parcurilor si a altor spatii verzi destinate relaxarii va fi o placere pentru tine. Avand in vedere faptul ca trendul cladirilor cat mai minimaliste, inconjurate de spatii ecologice si gradini verzi este noul drum pe care aleg sa mearga marile companii in anul 2017, nu este de mirare modul in care au crescut cererile pentru astfel de designeri.

Instructoare de fitness. Aceasta meserie ofera numeroase avantaje tinerelor care sunt pasionate de sport: program flexibil, foarte putin stres, libertatea de a putea lucra in pantaloni de yoga si, de ce nu, faptul ca esti platita pentru a face miscare benefica pentru propriul organism. Trendul este tot mai popular, iar salile de fitness din orasul Bucuresti isi deschid portile antrenorilor tineri, plini de viata, care doresc sa isi inceapa cariera in lumea fitness-ului.

Marketing Analyst. Iti place sa ghicesti ce anume ii motiveaza pe cei din jur? Companiile angajeaza tineri cu studii in marketing de la care isi doresc inovativitate si intuitie. Rolul unui astfel de analist este acela de a observa care sunt premisele de cumparare pe care se bazeaza oamenii, dar si care sunt produsele si serviciile menite sa le starneasca interesul. Se spune ca intr-o lume a consumerismului accentuat, acest job va deveni unul dintre cele mai bine platite pana in anul 2020.

Citeste mai multe despre joburile pentru femei aflate la mare cautare in anul 2017 in articolul de pe Cosmopolitan.com.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.